donderdag 19 april 2018, 22:58 uur

Honderden Nederlandse toeristen bedrogen met Turkije-tickets

post thumbnail

Honderden, mogelijk duizenden Nederlandse toeristen zijn hun geld kwijt, omdat Zonfly.nl in Hilversum op internet ’spooktickets’ naar Turkije verkocht. Dat meldt De Telegraaf.

Woensdag strandden honderden Nederlandse reizigers op Schiphol. Zij hadden zich verheugd op een vakantie Turkije, maar de tickets die zij gekocht hadden bij ZonFly bleken ‘spooktickets’. De organisatie lokte reizigers met goedkope vluchten en vakantiekoopjes die later niet bleken te bestaan. Daarnaast bood ze ook eigen reis – en annuleringsverzekeringen aan.

“Weer zo’n beunhaas die niet bij ons is aangesloten en ook niet bij het Garantiefonds. Mensen worden gelokt met goedkope vluchten die later niet blijken te bestaan. Als genoeg goedgelovigen in het hoogseizoen hebben betaald, verdwijnen deze oplichters. Iedere zomer trappen toeristen erin”, aldus woordvoerster Mirjam Dresmé tegen de krant.

ZonFly was gisteren niet bereikbaar per telefoon of e-mail.

1 Reactie | Plaats Reactie

  1. Goedkope tickets is niet helemaal waar.. 400 euro voor een retour vindt ik een gemiddelde normale prijs voor deze tijd. En sommige boeken er al jaren bij dit bedrijf en nooit problemen mee gehad.. nu wel helaas.. vanmorgen aangifte gedaan iniedergeval

    zaterdag 11 juli 2015 om 16:14 uur

Lokum.nl Turkish Delight in Holland!