zondag 25 maart 2018, 00:48 uur

Miss Turkey Holland verkiezing in december

post thumbnail

Op zaterdag 29 december vindt in Ahoy Rotterdam de Miss Turkey Holland verkiezing en gala plaats. Miss Turkey Holland 2012 is een schoonheidswedstrijd onder jonge Nederlandse vrouwen met Turkse roots. “Het evenement wil deze jonge Turkse vrouwen laten schitteren in hun kracht, schoonheid en talent. Hiermee wordt hun unieke verbindende brugfunctie binnen de Turkse Nederlandse samenleving als jonge vrouw binnen hun gezin, familie en sociale omgeving bestendigd” aldus de organisatie.

​Miss Turkey Holland wil de verouderde denkwijze positief beïnvloeden en bijdragen aan acceptatie van de nieuwe kansen en mogelijkheden van de jonge Turkse Nederlandse vrouwen in de westerse maatschappij.

3 Reacties | Plaats Reactie

 1. Tot wanneer is het mogelijk mijzelf aan te melden voor deze verkiezing? En ik vroeg me af wat de vereisten zijn voor de maten?

  Met vriendelijke groet,

  Betül Demir

  zondag 30 september 2012 om 12:49 uur
 2. Maten mogen ze niet noemen lijkt me discriminerend,lijkt me.niet dat je klein en dik moet zijn dus boven de1.70 en onder de 55 kilo zo ongeveer schat ik,but correct me i am wrong:)
  Waarom word er geen Mister Turkey Holland verkiezing gehouden niet voor mij hoor ben al goddelijk maar lijkt me ook wel een gat in de markt..:)

  woensdag 17 oktober 2012 om 01:43 uur
 3. westers ???wat jullie willen is van onze moeders dochters zusjes,vrouwen geloofloze sletten maken zoals het westen het heeft!!!!

  donderdag 18 oktober 2012 om 11:57 uur

Lokum.nl Turkish Delight in Holland!