woensdag 25 april 2018, 12:35 uur

Özcan Akyol verlengt Turks paspoort als protest tegen Wilders

post thumbnail

Schrijver Özcan Akyol uit Deventer gaat vandaag(vrijdag) naar het Turks consulaat in zijn woonplaats om zijn paspoort te verlengen. Akyol heeft een Turks paspoort dat zes jaar is verlopen omdat hij het nooit gebruikt. Maar hij laat het nu uit protest tegen Wilders en diens anti-shariaverklaring toch verlengen. Akyol zei dat gistermiddag in het NPO Radio1-programma De Nieuws bv.

Wilders wil Nederlanders met een paspoort uit een islamitisch land een anti-shariaverklaring laten tekenen waarin ze verklaren geen sharia in Nederland te willen en afstand te nemen van haat zaaiende teksten in de Koran. Wilders vindt dat dit moet gelden voor mensen uit onder meer Somalië, Marokko en Turkije.

Özcan Akyol maakt zich erg druk over het voorstel van Geert Wilders. Op Twitter zegt hij hierover: “Iemand moet Wilders uitleggen dat Turkije een seculier land is, niet islamitisch, en dat die anti-shariaverklaring dus nergens op slaat.”

6 Reacties | Plaats Reactie

 1. deze man is schijnheilig en een kontenlikker en probeert weer aandacht te zoeken bij hollanders

  vrijdag 19 september 2014 om 12:01 uur
 2. die van mij is ook heel lang geleden verlopen, maar ik ga met m’n nüfus kagiti langs de douane .. werkt prima, zelfs in Cyprus 🙂

  vrijdag 19 september 2014 om 13:47 uur
 3. Goed plan van wilders. Turkije was vroeger seculier. Dat is nu niet meer aan de orde.

  zaterdag 20 september 2014 om 22:14 uur
 4. Rot op met seculier…Turkije is modern islamitisch meer niet! Is altijd al zo geweest en nu nog steeds.AK partij heeft niets veranderd wat dit betreft en zal het ook niet doen.

  zondag 21 september 2014 om 21:59 uur
 5. Modern ISISlamitisch inderdaad!

  maandag 22 september 2014 om 18:47 uur
 6. nee modern extreemrechts(wilders)staat zoals holland is goed

  vrijdag 26 september 2014 om 13:07 uur

Lokum.nl Turkish Delight in Holland!