vrijdag 19 januari 2018, 05:04 uur

Sneijder woedend op Turkse pers

post thumbnail

Wesley Sneijder heeft het helemaal gehad met de Turkse pers. In een heimelijk opgenomen filmpje is te zien hoe de voetballer uit zijn slof schiet tegen enkele journalisten meldt het Algemeen Dagblad. ,,Ik heb een verzoek: Stop talking about me! Stop talking about me! Over mijn gewicht, over mijn contract!”, schreeuwt Sneijder de pers toe.

Volgens de krant is de aanleiding hiervoor de speculatie over een mogelijke transfer van de topspeler van Galatasaray. Ook vermeende extra kilo’s van de middenvelder die op Ibiza uitbundig het vijfjarig jubileum van zijn huwelijk met Yoalnthe vierde, zijn deze dagen een dankbaar onderwerp van gesprek in de Turkse media, aldus het Algemeen Dagblad.

De video die viraal gaat op het wereldwijde web is gemaakt tijdens een training van het team en Sneijder is niet duidelijk te zien, maar wel te horen:

Geen Reacties | Plaats Reactie

Lokum.nl Turkish Delight in Holland!