woensdag 25 april 2018, 06:35 uur

Turken in NL krijgen brief met stemadvies voor AK-partij

post thumbnail

Turkse Nederlanders hebben thuis een brief ontvangen met het advies op de Turkse AK-partij te stemmen. Het stemadvies was ondertekend door de Turkse premier Ahmet Davutoğlu. Dat meldt De Telegraaf.

Volgens de krant ontkennen de Nederlandse tak van de AK-partij en de UETD, de buitenlandse vleugel van de AK-partij, achter de brief te zitten. Maar op de Facebook-pagina van het AKP-verkiezingsbureau in Hamburg staat dat de brief van de premier naar 600.000 mensen is verstuurd schrijft De Telegraaf.

Ook op Twitter verschenen berichten hierover. Volgens sommige Twitteraars hebben ook Turken in Duitsland een soortgelijke brief ontvangen.

briefAK2

3 Reacties | Plaats Reactie

 1. Waarom heb ik het niet gehad en zij wel is niet eerlijk

  zaterdag 17 oktober 2015 om 04:44 uur
 2. Wat een zielige opmerking: Nederland hoe komen ze aan mijn privé gegevens…..wat maakt het uit dat bepaalde instanties je huisadres weten…so what? Kwam dezelfde brief van CHP/HDP dan had je vermoedelijk gelijk een selfie geplaatst

  vrijdag 23 oktober 2015 om 09:27 uur
 3. Met behulp van ”Westerlingen” Gezamenlijk deden alle partijen hun best om Erdogan’s Ak Partij aan de grond te krijgen, tevergeefs!

  50 % van de kiezers hebben voor Erdogan’s partij gekozen. Nou democratischer kan het niet. Nergens in de wereld verlopen de verkiezingen nog democratischer. Dat is inmiddels overduidelijk en niet eens ter sprake onder de tegenstanders.

  1 op de 2 Koerden en Turken hebben weer gekozen voor ERDOGAN’s AK Partij. Erdogan nu live op tv. Echt leuk en spannend. 1 op de Turken op straat om het te vieren. Dat Erdogan dit zo kan meemaken , nu na 13 jaar; STAANDE OVATIE!!!! GEFELICITEERD!!!!!

  Jaloezie en haat heeft geen zin. Erken het maar en niet gaan huilen (met SMOESJES) als kinderen.

  Respecteert u trouwens andermans voorkeur? Feliciteer dan de AK Partij voorstanders met hun overwinning!

  Meet niet met dubbele maten. Of bent u zelf wel een dictator? Met 50 % overwonnen verkiezing in Turkije is niet niks. Europa kent geen vergelijkbare, naar mijn weten.
  Nou Europa kan veel leren van Turkije.

  ACCEPTATIE, DEMOCRATIE , SAAMHORIGHEID zijn hierbij de kernwoorden

  maandag 2 november 2015 om 00:15 uur

Lokum.nl Turkish Delight in Holland!