woensdag 17 januari 2018, 23:36 uur

Turkse popgroep Model bij Café Istanbul

post thumbnail

Café Istanbul presenteert op 17 april aanstaande de groep ‘Model’ in Podium Mozaïek. Model is een veelbelovende Turkse popgroep met de dynamische zangeres Fatma Turgut als frontvrouw.

De wortels van de groep MODEL stammen uit 2005 toen gitarist Okan Isik, drummer Askin Çolak en bassist Can Temiz de groep ‘A due Carmen’ vormden. Toen Fatma Turgut zich twee jaar later bij de groep voegde werd de naam veranderd in MODEL.

MODEL scoorde in Turkije met ‘Degmesin Ellerimiz’ (wat zoveel wil zeggen als ‘onze handen mogen elkaar niet meer aanraken’) een absolute tophit in de zomer van 2011. ‘Degmesin Ellerimiz’ was de tweede singel van het door Demir Demirkan geproduceerde album Diger Masallar. In 2012 sleepte de band diverse belangrijke Turkse muziekprijzen in de wacht waaronder ‘beste band’, ‘beste album’ en ‘beste videoclip’ (o.a. PAL FM Music Awards, Kral Müzik Awards 2012, Rotabest Awards 2012, Golden Butterfly Music Awards).

De band heeft een stevige live reputatie en ze zullen tijdens hun optreden in Podium Mozaïek ook zeker laten zien waarom. Aansluitend op het optreden van de band draait DJ Sertan een swingende set in de foyer. Mis het niet!

U kunt voor bij het concert ook heerlijke meze bestellen: voor 12,50 krijgt u 6 verschillende meze en een glaasje rak?.

Voorstelling(en):

do 17.04.2014, 20:30 uur
prijs online/voorverkoop € 20.00
prijs (deur) € 22.00
Meerprijs meze met raki € 12.50

Geen Reacties | Plaats Reactie

Lokum.nl Turkish Delight in Holland!