woensdag 17 januari 2018, 16:06 uur

Volgende maand: ‘Istanbul Shopping Fest’

post thumbnail

Vanaf 18 maart tot 26 april staat Istanbul veertig dagen lang in het teken van het ‘Istanbul Shopping Fest’. Het shoppingfestival tekent zich af in de moderne shopping malls maar eveneens in de in traditionele bazaars. Tevens zijn er in deze periode extra veel concerten en shows. Dat meldt www.opreisgids.nl.

Geen stad ter wereld heeft zoveel overdekte winkelcentra met ieder een eigen sfeer als Istanbul. Shoppingmalls zoals Akmerkez, Istinye Park, Kanyon, Cevahir and Istanbul Forum zijn zeker een bezoek waard vanwege het unieke assortiment aan Turkse en internationale topontwerpen. De bekende Istiklal Avenue, Bagdat Avenue en de wijk Nisantasi mogen ook zeker niet worden overgeslagen. Juist omdat zich daar ook alle internationale topdesigners bevinden, zoals Armani, Kenzo, D&G en Burberry’s.

Lees verder op www.opreisgids.nl.

2 Reacties | Plaats Reactie

  1. als die arabieren en toeristen niet zouden komen zou opvallen dat in al die winkelcentra veelal turken zonder shoppingbags rondlopen en dat alleen de (fast)food courts vol zitten…dat is dan weer de andere zijde van deze betondroom!

    donderdag 17 februari 2011 om 23:40 uur
  2. Zuurpruim

    dinsdag 22 februari 2011 om 11:13 uur

Lokum.nl Turkish Delight in Holland!