8ste Grote Netwerkbijeenkomst groot succes

0

Donderdag 21 mei was het dan weer zover: de 8ste Grote Netwerkbijeenkomst! Dit jaar onder het thema “Jong & Succesvol: het geheim van ondernemen”. Na het korte pre-netwerken is de avond van start gegaan met een toespraak van de nieuwe voorzitter Tuğba Kocabıyık. Hierna heeft zij de microfoon overhandigd aan de eerste gastspreker Joris Toonders.

Joris (27) is op zeer vroege leeftijd begonnen met ondernemen en is nu de oprichter en managing director van een succesvol en groeiend bedrijf. Wat hij het publiek heeft meegegeven is dat je gepassioneerd moet zijn in hetgeen je doet en er in moet geloven. Daarnaast is het gezegde 24/7 werken voor hem niet figuurlijk maar iets wat hij letterlijk doet.

Na zijn inspirerende presentatie heeft hij de vloer gegeven aan Trim Mustafa Muzaqi (25), zaakwaarnemer van voetballers. Een wijze les uit zijn presentatie was een kort en krachtig antwoord op een vraag van het publiek, wat als volg luidde: hoe kan jij je op deze leeftijd staande houden tegen over het “ego” in de voetbalwereld? Trim: het maakt niet uit hoe oud –beter gezegd hoe jong – je bent, zolang jij er in gelooft en je verhaal klaar hebt, maakt het niet uit wie er tegen over je staat!

Na afloop van de presentaties is de netwerkborrel van start gegaan, waarbij iedereen zich aan 1 opdracht moest houden: kennis maken met minimaal 5 nieuwe personen. De organisatie wil graag de sponsoren Ticketvoordeel.nl en Simit Sarayı bedanken voor het mogelijk maken van deze zeer geslaagde avond.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here