Aanpak illegale voetbalzuilen in Turkse cafés

2

De Nederlandse overheid gaat sportweddenschappen in Turkse cafés aanpakken. Vorige week donderdag werd in Waalwijk een illegale ‘voetbalzuil’ aangetroffen bij een inval in het Turkse café Efes. Eerder was het ook in Tilburg, Oss en Den Bosch meerdere malen raak meldt Het Brabants Dagblad.

Een voetbalzuil is een speciaal geprepareerde computer. Die staat in verbinding met een illegale, meestal Duitse goksite die vanaf het open net niet te bereiken is. Hiermee kunnen mensen weddenschappen afsluiten op sportwedstrijden over de hele wereld.

Volgens de krant groeit het aantal voetbalzuilen en zijn deze vooral te vinden in Turkse cafés. Lees verder in Het Brabants Dagblad.

2 REACTIES

  1. Ja dit krijg je er dus van als je als staat een monopolie hebt op GOKKEN! stelletje maffiosie. Eerst de Turken bestrijden in de jaren 90 in de kleding en konfectie industrie, waarbij er bijna geconcurreerd werd met landen als India, daarna de de Uitzendbranch, de meubelmakers (Tiel), de Taxi wereld (chauffeurtje pesten (regeltjes)), let binnenkort maar op, de Sisha Lounges gaan ze allemaal opdoeken omdat Hollanders gaan klagen over omzet verlies

  2. Kinderachtig om daar tegen op te treden. Zo’n voetbalzuil is daar speciaal voor bedacht natuurlijk, maar je gaat nu toch ook niet iedereen met een computer beboeten? Daar kun je hetzelfde mee als met een voetbalzuil.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here