Adotravel.nl – Winnaar Beste Reisorganisatie Reisgraag Award 2016

0

Voor de derde keer heeft adotravel.nl de Reisgraag Award ontvangen voor beste reisorganisatie in de categorie strandvakanties. Ekrem Celebi: “We zijn er trots op dat we nu voor de derde keer door consumenten als beste reisorganisatie zijn gekozen in de categorie strandvakanties. Veel organisaties zijn met zichzelf bezig en vergeten dat ze met mensen te maken hebben. Gelukkig zijn wij een uitzondering.”

“Alles is erop gericht om de klanttevredenheid steeds verder te verbeteren. Wij zijn dan ook ontzettend trots op onze ambassadeurs die onze naam bij hun kennissen en vrienden noemen. Dat is vertrouwen, dat is klantwaarde. Wij willen iedereen bedanken die op ons gestemd hebben. Uiteraard ook een speciale dank aan onze reisleidsters Eveline van Bart, Nienke Bootsma en alle andere collega’s, zowel lokaal als in Turkije” aldus Celebi van adotravel.nl.

Meer dan 6000 consumenten lieten een recensie achter op Reisgraag.nl. Deze recensies ofwel ervaringen gaan over reisorganisaties. Alle ervaringen worden door de onafhankelijke redactie van Reisgraag gekeurd. De awards worden uitgereikt aan reisorganisaties met het hoogste cijfer.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here