Ajax – Fenerbahçe: gebouw Fenerbahçe fanclub A’dam besmeurd

0

Vanavond neemt de Turkse topclub Fenerbahçe het in de Europa League weer op tegen Ajax. De club uit Istanbul speelt nu uit tegen Ajax in Amsterdam. Fenerbahçe heeft na drie duels twee punten meer dan Ajax. De huidige nummer drie van de Turkse competitie versloeg de koploper van de eredivisie twee weken geleden in Istanbul met 1-0. Ajax trainer De Boer weet dat zijn ploeg vandaag moet winnen om kans te houden op overwintering.

De Turkse club mist vanavond wel drie geblesseerde basisspelers in de uitwedstrijd. Abdoulaye Ba, Lazar Markovic en Caner Erkin maken geen deel uit van de 19-koppige selectie van de Turkse club van Robin van Persie die woensdag in Amsterdam arriveerde.

De wedstrijd tussen Ajax en Fenerbahçe begint donderdagavond om 19.00 uur en staat onder leiding van de Israëlische arbiter Liran Liany. De officiële fanclub van Fenerbahçe in Nederland uit middels dit spandoek beterschapswensen aan Johan Cruyff en wil dat vanavond ook doen (Bron/Foto’s: Ferhan Başaran (Twitter)):

fener-cruyf

UPDATE:
Volgens berichtgeving van Twitteraar Ferhan Başaran is het verenigingsgebouw van Fenerbahçe in Amsterdam-West besmeurd met pro-semitische teksten en Ajax leuzen:

vandalisme_FN

UPDATE:
Ajax is er vanavond niet in geslaagd voor eigen publiek Fenerbahçe te verslaan. De club beëindigde een ondermaats optreden in de Arena met een gelijkspel (0-0).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here