AT5-verslaggever kraakt Turkse vrouw af

10

Een opmerking van een AT5-verslaggever is sommige kijkers in het verkeerde keelgat geschoten. In een item over de opheffingsuitverkoop van electronicazaak It’s zegt de AT5-verslaggever tegen een Turkse mevrouw die de Nederlandse taal niet machtig is: “…ga dan eerst even Nederlands leren en kom dan maar terug‘.

De opmerking leidde tot boze reacties bij bezoekers van de AT-5 site. “Erg jammer dat de verslaggever de Turkse vrouw zo behandelt, terwijl ze zo haar best doet”, zegt Suleyman. Een andere bezoeker laat weten: “Schandalig hoe de vrouw wordt afgekraakt op AT5, laat de vrouw in haar waarde.”

Oordeel zelf maar:

10 REACTIES

 1. Die gast is gewoon een mislukkeling in zijn werk, anders zou hij wel voor de grotere zenders werken. Dat hij op zijn leeftijd niet verder is gekomen dan AT5 zegt genoeg…

  Dit is blijkbaar zijn manier om zijn gal te spuien

 2. hahaha ga jij dan turks leren kunnen jullie communiceren
  de nederlandse taal is al dede ya know ?
  straattaal enzo leer jij maar turks gerizekali
  want binnenkort ga je in turkije werken ;))
  want nederland is op op !
  wat een manier van doen tegen een turkse oudere mevrouw
  leer respect tonen mens 😉
  als een nederlander in turkije de turkse taal niet weet
  zeggen wij turken dat nooit 😉
  dan zijn we wel vriendelijk,openhartig,verwelkomend
  en zijn we vriendelijk gastvrij!
  jij nederlander moet veel leren van de turken ..
  en Grow up!

 3. Je kale moeder op eeen driewieleerr met zijwieltjee hoe durf je zo te doen teegen een oudere vrouw 😮
  Leer respect tonen kk aaap,

 4. Het mooiste aan dit filmpje is haar eerste reactie: “Eerst goeiemorgen.” (dat stukje is weggelaten) Haar eerste reactie is het fundamentele verschil tussen hem en haar. Hij probeert haar, wetend dat ze de taal niet helemaal beheerst, op zijn manier een lesje te leren en zij staat al 1-0 voor op het moment dat ze reageert. Laten we emoties aan de kant zetten en er objectief naar kijken.

  Zouden we ons hierover druk moeten maken? Lijkt me helemaal niet nodig. Het gaat immers om een goedkope nieuwsuitzending van een verslaggever die zijn kwaliteiten overschat.

 5. Volgens mij bedoelde hij het helemaal niet zo rot hoor. (blijft het feit bestaan dat het een trieste man is bij een trieste tv-zender) Ze heeft het er zelf over dat ze Nederlands aan het (blijft het feit bestaan dat het een trieste man is bij een trieste tv-zender) leren is en dat het erg moeilijk is dus zegt hij dat ze dat dan eerst even moet gaan doen en dan volgende week terug komen. Het wordt weer erg opgeblazen. Wel mooi nog dat ze zegt ‘als god het wil’ als hij zegt dat ze Nederlands moet gaan leren en ze er zélf in ieder geval niets negatiefs in heeft herkend haha.

 6. sorry ging wat mis

  Volgens mij bedoelde hij het helemaal niet zo rot hoor. (blijft het feit bestaan dat het een trieste man is bij een trieste tv-zender) Ze heeft het er zelf over dat ze Nederlands aan het leren is en dat het erg moeilijk is dus zegt hij dat ze dat dan eerst even moet gaan doen en dan volgende week terug komen. Het wordt weer erg opgeblazen. Wel mooi nog dat ze zegt ‘als god het wil’ als hij zegt dat ze Nederlands moet gaan leren en ze er zélf in ieder geval niets negatiefs in heeft herkend haha.

 7. respectloosheid is wat er overblijft van omgang met elkaar en communiceren op het moment dat je begrip, tolerantie en respect afdoet als uitingen van de linkse kerk…

  framing en korte oneliners…daar gaan dit soort types NL mee redden!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here