Bestuurswisseling bij Stichting de Nieuwe Generatie

3

Op 13 november 2011 is er een bestuurswisseling geweest bij Stichting de Nieuwe Generatie. Bestuursleden Serkan Engin en Hakan Yalçın hebben afscheid genomen van het bestuur. De voorzitter en oprichter van Stichting de Nieuwe Generatie Erdinç Saçan heeft het voorzitterschap overgedragen aan Mustafa Soykan.

Sinds de oprichting van Stichting de Nieuwe Generatie in 2006 was Saçan voorzitter. Na succesvolle netwerkbijeenkomsten en het uitbrengen van het boek “Turkse afkomst, Nederlandse toekomst” vond Erdinç het tijd om het vaandel over te dragen. Hij wil daarmee plaats maken voor een nieuwe generatie.

De kersverse voorzitter Mustafa Soykan is vereerd met zijn verkiezing en wil met veel energie aan de slag om Stichting de Nieuwe Generatie, waar de netwerksites www.turkse-studenten.nl en www.marokkaanse-studenten.nl aan verbonden zijn, naar een hoger niveau te tillen. Hierbij zal hij bijgestaan worden door het nieuw bestuurslid en penningmeester Ufuk Kâhya. Algemeen bestuurslid Özlem Keskin is gekozen tot secretaris. Algemeen bestuursleden zijn Hedwig van Dijk, Tamara Heskes en Amel El Madidi.

Daarnaast heeft Stichting de Nieuwe Generatie een actief kader dat in diverse werkgroepen hun bijdrage levert. De vrijwilligers zijn Esengül Avcı, Esma Karkukli, Funda Saçan-Ilhan, Rukiye Taştan, Cemile Yalçın en Dilek Yalçın. Stichting de Nieuwe Generatie bestaat sinds 2006 en heeft landelijk meer dan 2500 leden. Stichting de Nieuwe Generatie behartigt de belangen van studenten en young professionals, voornamelijk van Turkse, Marokkaanse en Surinaamse afkomst. Meer informatie over Stichting de Nieuwe Generatie is te vinden via www.nieuwegeneratie.net.

3 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here