Turkse man ondergedoken na kritiek op antisemieten

74

De inwoner van de Arnhemse wijk Broek die vorige week openlijk afstand nam van antisemitische uitspraken van Turkse jongeren, heeft deze week enige tijd ondergedoken gezeten. Dit hebben verschillende bronnen bevestigd aan het NTR-programma De Halve Maan.

Mehmet Şahin, die de Turks-Nederlandse jongeren uit de wijk onder meer huiswerkbegeleiding gaf, ging in het NTR-programma Onbevoegd Gezag openlijk in tegen de anti-joodse sentimenten die de jongeren uitten. De jongeren zeiden dat ‘Hitler goed werk had gedaan’ en dat het vermoorden van vrouwen en baby’s goed was als het om joden ging.

Nadat hij op tv tegen de jongeren inging, kreeg hij bedreigingen uit de buurt. Er werd hem onder meer verweten zelf joods en een agent van de Mossad te zijn. Ook zijn er doodsbedreigingen geuit en zijn de buurtbewoners een handtekeningenactie gestart om Şahin te dwingen tot verhuizing.

Op last van de Arnhemse burgemeester Pauline Krikke is Şahin met zijn familie enkele dagen elders ondergebracht. Noch de burgemeester, noch de betrokken jongens en hun families wilden commentaar geven op de zaak. Ook Mehmet Şahin zelf was niet bereikbaar voor commentaar.

PvdA-Kamerlid Ahmed Marcouch zal vandaag in De Halve Maan (16.10 uur, Nederland 2) aankondigen dat hij Kamervragen zal stellen naar aanleiding van de doodsbedreigingen aan het adres van Mehmet Şahin.

74 REACTIES

 1. Vreemd is voor mij dat er pas kamervragen gesteld worden nadat die programmamaker bedreigd is. Niet naar aanleiding van de anti-Semitische gevoelens in de Turkse gemeenschap in Holland. Dat wordt dus normaal gevonden.

 2. Beetje overtrokken reactie allemaal. Die jongens zeggen hele domme dingen, maar het is heus niet erger dan wat autochtone Nederlanders in de oorlog hebben gedaan. Die hebben het niet bij woorden gehouden maar daadwerkelijk mee geholpen om Joden te vermoorden voor geld. Nee dat konden ze niet filmen.

  Maar nu een paar domme apen dingen roepen is de Turkse gemeenschap ineens fout. Ook volgens die achterlijke Ronald. Ga toch fietsen.

 3. @bozeturken Wat doe je hier als het je allemaal niet bevalt? Je bent ècht niet verplicht om in een modern land te wonen.

 4. @Type:
  1. het is niet aan jou om te bepalen als we hier willen/mogen mogen wonen of niet. Dat maken we zelf wel uit.

  2. een modern land? hahahahaha een boerendorp vergeleken met de rest van de wereld. Een mesthoop. Dat is het mooie van Nederlanders, ze zijn zo arrogant dat ze een karikatuur van zichzelf worden.

  Nee @Type, het land waar wij vandaan komen kent een economische groei van meer dan 7% terwijl de economie van jouw ‘modern land’ nagenoeg stil staat. Moewahahahaha… ga lekker fietsen en neem Ronald mee.

 5. @Naya

  overtrokken reactie?? de man wordt bedreigd en moet onderduiken.

  uit je reactie maak ik op dat je je niet thuis voelt in Nederland? Hoe komt dat?

 6. @Naya, Zelf ben anders net zo dom als die jongeren maar goed wat kan je vernwachten van een orospu. Zelf zijn de Turken ook niet vies van genocide dus zullen ze blijkbaar alle begrip hebben voor Hitler.

 7. @Naya

  Stoer hoor. Maar het BNP per inwoner van NL is 3x zo hoog als dat van Turkije. Met 7% groei neemt heb je nog wel even te gaan voor je op hetzelfde nivo komt.

  Maar veel beduidender is natuurlijk dat Kemal Ataturk het westen als een voorbeeld zag. Dat bijna een eeuw later de kloof nog steeds gigantisch is pleit niet echt voor de Turkse Staat en z’n inwoners.

 8. De islam is doortrokken van antisemitisme. Hitler en Himmler vonden het dan ook een prima machoreligie: wie zich dood vocht, kreeg zijn maagden, dus. En Hadj Amin al Husseini stond klaar om de holocaust in eigen streek te voltrekken. Terwijl Joden altijd alles vruchtbaar maken en Nobelprijzen in de wacht slepen, vervalt het hele islamgebied in stuitende achterlijkheid. Zou men dat daar ook niet vinden?

 9. Ik wilhet adres wel hebben van die antisemitische jodehater uit bovenstaand filmpje. Ga graag ff bij deze jonge langs. Zal m dan ff zo gruwelijk mishandelen dat zn wijf m niet meer herkent

 10. @naya
  Een vrij schandalige reactie. In plaats van dat je veroordeelt dat er zulke scherpe anti-semitische gevoelens heersen bij een aanzienlijk deel van de Turkse gemeenschap, maak je een volstrekt misplaatste vergelijking met de Tweede Wereldoorlog. Hiermee laat je niet alleen zien dat je zeer weinig verstand hebt van de Nederlandse geschiedenis, ook misken je dat er wel degelijk een groot probleem is met anti-semitische gevoelens onder de jeugd. Kijk alleen al naar het schandalige feit dat deze man moet onderduiken! Dat je vervolgens Nederland nog even een mesthoop noemt draagt ook niet bij aan je zaak. Nederland is nog steeds een modern land. Dat de economie van Turkije op dit moment een stuk harder groeit wil natuurlijk helemaal niets zeggen over de sociale voorzieningen en de rechtsstaat. Schaam je!

 11. Gaandeweg zijn er, hoe kan het ook anders, steeds meer (liefdes) relaties ontstaan tussen Nederlanders en Turken. Soms beginnend als een onschuldige vakantieliefde in Turkije en soms beginnend op de werkvloer, de school, de dancing of in de kennissenkring in Nederland.Wie weet zelfs wel via Internet..?

 12. Naya, turken zijn so wie so fout, armeniers zijn dat ook nog niet vergeten.

  Maar foei foei, dan worden die turkjes boos als een nieuwe Franse wet het ontkennen van de Armeense genocide strafbaar maakt.

 13. Ik zou Naya nog wel eens willen horen als iemand kritiek op haar ‘profeet’ en roverhoofdman Mohammed heeft.

 14. Gezellig hoor, turken.
  Echt fijn dat ze hier in mijn landje zijn. Het zijn ook zulke aardige mensen met goede manieren. Vooral hardwerkend, dat ook!
  Ze zijn ook zo open en vriendelijk naar ons toe. Vrije westerse waarden worden ook steving omarmd door de hoogopgeleide turken die uit de sterk ontwikkelde streken uit Anatolie, waar, heel toevallig, de oorspronkelijke bevolking geheel ontbreekt. Turken doen het ook zo goed hier in Nederland! Of in Duitsland of Belgie of Zwitserland, overal waar ze massaal naar toe zijn getrokken om beschaving te brengen weten ze de harten van de bevolking te winnen. De beschuldigingen van criminaliteit als verkrachtingen, bruut pooierschap, het dealen en verschepen van drugs, fraude met overheidsgeld of het onevenredig aantal moorden en mishandelingen gepleegd door turken is volledig ongegrond.
  Ook het idee dat turken met hun bloedeigen familieleden zouden trouwen slaat nergens op. Dat is toch volledig absurd!
  Hoofddoeken zijn bovendien lekker warm en staan beeldig boven een lange bruine regenjas. Bovendien verhullen ze blauwe plekken, die vrouwen krijgen als ze van de trap vallen.
  Bovendien, de islam staat geen enkele onregelmatigheid in de humane perfectie toe waardoor de turken tot een van de voorbeeldigste volkeren dezer planeet behoren.
  Dat de vredelievende en hardwerkende en eerlijke en vrouwvriendelijke turken Nederland moge volbouwen met moskeeen!

 15. Echt heel triest! die man wilde die kinderen wat leren over joden en dat deed hij heel netjes. Dat je dan zo door je eigen volk te kakken wordt gezet 🙁

 16. Mijn vrouw is een hoer, een homo mag head-down van de toren gekieperd worden, en -last but not least- joden zijn varkens en ratten …….

  …… verdedigde de moslim zijn mening.

 17. Inhakend op het succes van de film nam de Zangeres Zonder Naam het nummer Een brug te ver op.

 18. Turken zijn best goede mensen… alleen worden sommigen aangetast door het islam-virus. En simpel, volgens islam moeten Joden dood, take it or leave it.
  Als je dan naar de reacties kijkt denken toch nog heel veel mensen dat het een religie is van vrede of zoiets. Hoe naïef.

 19. Stuitende commentaren hierboven. Bah! De inteelt-schatjes op de bank, in het filmpje hierboven, zijn wél de wassers van onze roomblanke billetjes straks in het verpleegtehuis. Dat zegt Goed Volk tenminste altijd. En dan is het waar. Toch?

 20. Het bestaansrecht van onze turkse medemens hier te lande is al lang en breed weerlegd met als alternatief weer terug te keren naar het geroofde vaderland in Anatolie.
  Ik meen dat tot niet zo lang geleden elke turk in Duitsland 20.000 mark meekreeg als -ie weer terugkeerde. Zonder resultaat, blijkens de totale verpaupering van half Aken en Hamburg en Berlijn en tientallen andere steden aldaar.
  Ikzelf blief al jaren geen halal vreten meer. En na dit filmpje verteer ik het normale voedsel ook niet meer zo. Ik zoek gauw een hoofddoekie om vol te kotsen!
  Salaam alijkum, besneden griezels!

 21. he naya, als dat economische land het zo goed doet, ga dan lekker terug naar dat grote dorp, en vergeet niet wij nederlanders zullen het altijd voor het joodse volk opnemen, islamieten, heb ik helemaal niks mee.

 22. Gaaaap…
  ben niet echt onder de indruk van al dat geblaat hierboven. Duidelijk voorbeeld van doorgedraaide kaaskoppen die van alles uit de kast halen om hun xenofobie kenbaar te maken. En ze halen er echt van alles bij: van Armeniërs tot islam en Milosovic, van apen tot varkens en hoeren en homo’s. Scheren daarbij alle Turken en moslims over 1 kam.

  Man man man, wat een domme troep. Blijkbaar heb ik een gevoelige snaar geraakt bij die ‘Ollanders want ze schieten met scherp. Was het het feit dat tig autochtonen bloed aan hun handen hebben omdat ze Joden verraden hebben in de oorlog? Of was het m’n opmerking dat Nederland maar een klein nietszeggend landje is over het geheel genomen. De Waarheid is hard hè jongens.

  Je bent wel heel erg dom als je je druk gaat lopen maken over die domme turkse apen die domme dingen roepen over Joden en vervolgens hun uitspraken ook nog gaat koppelen aan het hele Turkse volk en de islam. Oerdom. En gezien sommige reacties zijn velen van jullie geen haar beter dan die die.

  Fijn weekend…en slaap lekker straks.

 23. wat zijn het toch zielige bekrompen mensen daar, en allemaal zo hypocriet als de pest, dat geloof past hier toch helemaal niet, ik vind ze griezelig, geloofs fanaten en dieren beulen.

 24. Vervang Jood door moslim en heel Nederland staat in brand. Hoor ze nog janken de moslims uit srebrenica. Het is erg wat daar gebeurd is maar daar hoeven wij niet voor te bloeden. En als deze knaapjes mijn roomblanke billetjes moet wassen dan neem ik liever de pil van pil van Drion.

 25. Mehmet Şahin heeft iets meer van de Nederlandse samenleving begrepen dan degenen die hem bedreigen en het geteisem dat hierboven in beeld kwam en daarmee de eigen maatschappelijke carrière in ons land verziekte. Goed dat hij zich uitspreekt tegen het bijzonder laakbare gedrag dat sommigen nog op de vrijdagmiddag krijgen ingegoten. Hulde voor Mehmet Sahin die publiek laat zien wat solidariteit in de praktijk betekent. Mensen als hij maken het mogelijk dat er iets van een wij in Nederland kan ontstaan.

  Het lijkt er echter op dat het om een klein groepje gaat. Want anders zou de rest van dezelfde bevolkingsgroep zich direct voor steun aan Mehmet uitspreken. Ook de in beeld gekomen kruik gaat zo lang te water tot zij barst. Het is aan de zichtbaar geworden beantwoorde solidariteit van mensen als Mehmet Sahin te danken dat de pleuris nu nog niet uitbreekt.

 26. kijk eens naar egypte-libie-iran-syrie-tunesie en nog 30 landen, beschaafd daar hoor.

 27. Nadya,

  Bedankt! Je brengt jouw gevoelens perfect onder woorden. En zoals jou zijn de meeste Turken, Marokkanen, Iraniers, etc. Hier naar toe gekomen, hier volop profiteren, alle kans om te vertrekken, maar wel hier blijven en het gastland verachten.
  Wat een niveau, wat een minderwaardigheidscomplexen, wat een ongefundeerde haat.
  Waren de Joodse Nederlanders er nog maar en waren Nadya c.s. maar weg gebleven.
  Zodra er een partij rechts van de PVV komt ga ik daar op stemmen, tot die tijd beperk ik mij tot Geert Wilders.

 28. Beste Naya,

  Nu ben ik toevallig in jouw landje geweest als familie van gevluchte Armeniërs..

  Die economische groei komt echt niet ten goede van het gewone volk in het zuiden, zij zijn namelijk tweede tweederangsburgers. Als je het massaal verkopen van namaak merkspullen economische voorspoed noemt dan zegt dit genoeg. De rijke westerse toeristen zijn er overigens ook onderdeel van, dus als hotels in de zandbak plaatsen een economisch wonder genoemd mag worden, nou ben maar trots..

  Verder gaat men erg slecht met de natuur om, duiken bij de Prinsen Eilanden heeft me enorm laten schrikken. Wat een vuil in het water, eeuwig zonde. Zo ook hoe men met de Romeinse overblijfselen omgaat. Niet Islamitisch hé..

  Verder is mijn familie niet voor niets gevlucht. Het verschil tussen de Duitsers en Turken is eigenlijk dat de Duiters er wel spijt van hebben en ‘de Turken’ een psychische stoornis. Ik wens je veel geluk met je trots, vooral als het gaat om jullie leider, die absoluut gaat zorgen dat de Turken zich niet aan gaan sluiten bij Europa, gelukkig. Deze man is een gevaarlijk man en Mustafa Kemal Atatürk draait zich om in zijn graf.

  Vergoelijk Hitler maar, ben er maar trots op. Heel veel Nederlanders weten wat ons te wachten staat in de toekomst als het gaat om het Islamitische vraagstuk.. wij zijn ook ooit het middelpunt van de wereld geweest en dat heeft ons veel voorspoed en kennis gebracht, die voorsprong (of ga je nu echt Istanbull een hoger ontwikkelde stad noemen) zal ons uiteindelijk zege laten vieren over jullie fascistisch geloof. Buiten kennis en voorspoed zijn wij tolerant, eigenlijk veel te tolerant merk ik wel, iets wat men in Turkije echt niet is, men doet net alsof en dat is net de crux, men kan zichzelf daar niet zijn. Er zal as we speak huis wel iemand aan onder het mom van eerwraak. Rest my case.

 29. B.t.w., het geld dat uit Europa gehaald is en in Turkije geïnvesteerd is door landgenoten die het hier wegverdienen?

 30. @ Naya,

  Als jij Nederland zo’n achterlijk land vindt, kun je dan toelichten waarom jij hier wilt wonen?

  “die domme turkse apen die domme dingen roepen over Joden en vervolgens hun uitspraken ook nog gaat koppelen aan het hele Turkse volk en de islam.”

  Fijn dat je toegeeft dat die jongens domme apen zijn.

 31. “Een groei van 7%”. En een inflatie van 15%, verrekte vmbo-er, muhahahahahahah.

 32. Zien jullie niet in dat het om knulletjes gaat die denken dat ze cool zijn. Als puber wil je ergens bij horen, zijn je vrienden erg belangrijk en werkt je verstand nog niet optimaal, eerder primitief. Je bent zeer makkelijk beinvloedbaar en zeer trendgevoelig. In de trant van ‘Roken om bij te horen’. Zie je niet dat de roodharige jongen zo onzeker is als wat.

  Ik zeg dit niet om hun uitlatingen goed te praten. Maar de discussie hier krijgt totaal een ander wending. In plaats van te kijken naar de opvoeding en de omgeving waarin ze leven, schakelt men over op ‘wij’ en ‘zij’ (het westen versus de islam). Daar draait het helemaal niet om, niet om het geloof en ook niet om de etnische achtergrond van die kinderen.

  Dat ze in een omgeving leven waar nu eenmaal een niet al te hoog denkniveau is, en waar de gezinnen in de opvoeding steken laten vallen en wij eigenlijk hierin de oorzaak moeten zoeken, wordt achterwege gelaten.

  Want men zit te veel aan zijn/haar ego te denken, men wil graag mensen veroordelen.

  Begin toch eerst jezelf te beoordelen.

 33. Goed punt Petite. Deze discussie gaat (zoals meestal bij internetfora en -reacties) nauwelijks over inhoud en achtergronden. Het is van alle kanten een potje infantiel moddergooien.
  Zeker waar dat pubers onder groepsdruk makkelijk te beïnvloeden zijn en dat je daar niet van alles uit kunt gaan concluderen. Echter als volwassene onder doodsbedreigingen de wijk uit gejaagd worden omdat je mening voor bepaald mensen niet de juiste is, dat kun je niet wegwuiven als kwajongensstreek. Erg genoeg dat zoiets gebeurt en de aandacht daarvoor vind ik zeker niet misplaatst.
  Dat geloof hier helemaal geen rol in zou spelen, dat is me te kort door de bocht. Minder verlichtte aspecten daarvan benoemen en bekritiseren is niet hetzelfde als moslims of Turken over één kam scheren (ook al is dat wel wat hier vooral gebeurt).

 34. Alle arabische landen schijten in hun broek voor Israel, lafbekken zijn het, en zeker die turken.

  Moslims vinden zichzelf heel wat, dan gaan ze eisen, een beetje etteren, en zoals dat gebeurde in het voormalige Joegoslavie, staan er op een gegeven moment een stel bikkels op, en hakken ze in de pan.

  Mijn helden heten Milosevic, Karadzic en Mladic!

 35. Turkije kan zijn eigen populatie niet voeden. Dat is toch de reden dat Turken hierheen zijn gekomen? Wij Nederlanders zijn steeds minder blij met die komst. Waarom? Ten eerste vinden wij 10 000 000 inwoners genoeg en en tweede willen wij dat iedereen zijn steentje bijdraagt en ten derde hebben wij principes die wij graag gehandhaafd zien. Discriminatie hoort daar niet bij. In plaats dat jullie blij zijn met Mehmet,en zijn inspanningen om jullie te laten profiteren van wat Nederland jullie te bieden heeft, vallen jullie hem af. Erg dom.

 36. Wereldburger, waar haal je die onzin vandaan. Turkije is een van de weinige landen in de wereld die zelfvoorzienend is in voedselproductie. Het was Nederland die niet kon voorzien in productieve arbeiders waardoor Turken hierheen zijn gehaald. Verder weet ik niet tegen wie je het hebt. Waarom spreek je Nederlandse Turken aan op het gedrag van enkele debielen tewijl het slachtoffer ook een Nederlandse Turk is… Er zijn meer Turken zoals Mehmet dan er Turken zijn zoals die debiele pubers. Het is niet zonder reden dat Mehmet met juist deze jongens in gesprek wilde, het is niet zo dat alle jongeren zo denken. De daders moeten dus gezocht worden rond deze jongens.

 37. En dan vinden moslims (waaronder turken) het vreemd dat Wilders zo populair is. Door dit soort situaties zou ik nog bijna op hem gaan stemmen ook. Deze zogenaamde “cultuurverrijking” slaat volledig de plank mis. Ik denk dat ik maar eens naar Groenland ga verhuizen, ik heb het hier helemaal gehad.

 38. Met schreeuwen en schelden wordt dit soort zaken niet opgelost. Ik ben voor een dialoog zonder beledigingen over en weer.

 39. @Ihsan Turken zijn arabieren? Sinds wanneer? Joden en arabier zijn ‘semitisch’, Turken niet

 40. Mensen die niet normaal met elkaar willen leven, verdienen het leven niet !
  Maakt mij niet uit wie je bent,welke kleur je hebt,met welke boom je praat !
  We weten allemaal wat goed en slecht is,tijd dat we slecht straffen en goed willen zijn !
  Koning, Keizer, Admiraal, poepen moeten we allemaal !

  Peace ;^)

 41. Ik wil wel met die bomen praten, maar ze zeggen nooit wat terug! Da’s toch niet normààl? Of wel, soms?

 42. Wat een tokkies zijn die kinderen. Op de een of andere manier gebrainwashed door hun geloof?
  Jammer dat de heer Şahin daar niet op door vraagt. Hadden we meteen de bron van dit “gedachtegoed” geweten.

 43. gelukkig worden er een paar bij Hollandse lesbo`s geplaatst.
  daar kan het nog mee goed komen.

 44. Uit Elsevier: “Zorgen om antisemitisme onder Nederlandse jongeren”…

  Het prestigieuze Simon Wiesenthal Center in Los Angeles maakt zich zorgen over de uitspraken van Nederlandse jongeren. In het programma noemen Turkse scholieren de Holocaust een zegen. Een van de jongens zegt dat hij ‘wel tevreden’ is over wat Hitler heeft gedaan met joden. -> “…..Het Simon Wiesenthal Center reageert geschokt. ‘Nog schokkender was het om te horen dat hun vooroordelen ook door *AUTOCHTONE* jongens en meisjes worden gedeeld……’

  http://www.elsevier.nl/Nederland/nieuws/2013/3/Zorgen-om-antisemitisme-onder-Nederlandse-jongeren-1195911W

  Voor al die autochtone xenofoben en moslim haters hierboven die er als de kippen bij waren om op Turken en Moslim te schelden: ben benieuwd of ze hun lelijke bekken nu wel open zullen trekken…

 45. Zo lang hier over en weer met rotte appels naar elkaar wordt gegooid, zal de haat jegens elkaar alleen maar toe nemen, ik denk dat niet alleen dragers van de 3 desbetreffende religies hier mee van doen hebben, maar ook de steeds meer bedreigende voelende atheïsten. We zullen toch met elkaar moeten leven en om elkaar dan maar te beledigen d.m.v. religieuze heiligheden aan te vallen maakt het vuur alleen maar groter. Veel schrijvers hebben boeken geschreven om religies aan de kaak te stellen, maar daarmee is er een nieuwe religie van het boek ontstaan, de groep die religie de rug toe keert, maar daarnaast zijn ze ook nog erg fanatiek ook, zo zien we hier in deze discussie naar voren komen (Mohammed, ‘rovers hoofdman’, het andere woord is nog niet gevallen, want zelfs maakt men hem uit voor; ‘pedofiel’, dat kan men dan ook van Jozef zeggen, die in ondertrouw ging met een jong meisje, door geen seks te hebben, maar het door een vaag figuur te laten gebeuren, treft hem geen blaam, het westen wil al te graag zich richten op het oosten en het oosten de mores voor schrijven die het westen goed acht.) Ik denk, dat we allemaal onze handen in eigen boezem moeten steken, want zo worden we allen fundamentalisten, incl. de atheïsten’.

 46. dat de jodenhaat opleeft, bij turken heeft oa te maken met het oplevende islamisme ri islamitische staat(erdogan) Ataturk zou zich in zijn graf omdraaien als hij hier getuige van kon zijn

 47. @ sjonnie… Als ik jou was zal ik niet veel zeggen over gevangene waar de rechtzaak nog van loopt. Straks word je meegenomen omdat je medeplichtig bent. Wees eerlijk voor je mensheid en beledig islam niet!!! Deze jongeren hebben niet een mening vanuit de islam gegeven maar vanuit hun zelf!!!

 48. Zonde….

  Die jongens… zijn niet belangrijk. Ook hun mening is niet belangrijk. Zij zijn duidelijk makkelijk beïnvloedbaar en bepaald niet zo helder.

  De vraag zou moeten zijn waarom die jongens zo denken en wat heeft hen beïnvloed?

  Als we verder kijken zie we dat de Turkse gemeenschap in Nederland het Turkse nieuws goed in de gaten houdt. Sinds enkele jaren is de relatie tussen Turkije en Israel slecht omdat Israel op internationale wateren 9 mensen van Turkse komaf heeft vermoord. Dit is internationaal gezien ook volgens internationaal recht een reden voor Turkije en de Turken om Israel de oorlog te verklaren.

  Turkije heeft mild gehandeld en Israel geen oorlog verklaard. Maar Turkije heeft wel een milde eis gesteld om de slachtoffers te eren door hun fout toe te geven en te zeggen van sorry, foutje…en de famillie van de slachtoffers schadeloos te stellen….

  Israel doet moeilijk…..dan doet Turkije ook moeilijk…

  Turken blijven boos….want Israel zit fout en geeft dat niet toe.

  Dus over en weer spreekt de Media in Israel slecht over Turken en de Turkse media over hen.

  Helaas, omdat het westerse media als een blok achter het beleid van Israel staat worden Turken constant aan de kaak gesteld.

  Het gaat hier duidelijk om een provocatie…door de Media. Het onderwerp is niet helemaal de paar domme kinderen en alles eromheen maar de houding van de gehele media. Het niet niet eens belangrijk waarom mensen dom reageren want de reacties zijn logische gevolgen van de emoties die systematisch door de media in het onderbewuste van die mensen door de media geplaatst worden…

  zonde.

  Turken moeten leren sluw te zijn en hun invloed uitbreiden in de media die hen de oorlog heeft verklaard.

  Mehmet

 49. Westerlingen moeten leren sluw te zijn en hun invloed uitbreiden in de media die hen de oorlog heeft verklaard.

 50. Ishan beweert dat Turken Arabieren zijn. Dat zijn ze dus heel duidelijk niet. Bovendien zijn Arabieren en Joden niet hetzelfde volk.

 51. Mehmet, welke krantem lees je precies? Geen Nederlandse. Buiten Telegraaf, RD en ND zijn er geen media die veel positiefs te zeggen hebben over Israël in het hele “conflict”. Dat de westerse media niet alles bejubelen wat er in het westen en vanuit het westen gebeurt, is een voor de islamiet onbegrijpelijke zaak. In islamitische landen zijn media genoodzaakt om de eigen “zaak” nooit af te vallen. Simpel een kwestie van verplichte oogkleppen.

 52. Mehmet Sahin: Hij is een leugenaar, Hij is een provocateur, Hij wilt over paar jaar in Den Haag in een kabinet staan, net als die hongerlijder (die nu Engeland woont, die k.u.t. Hirschali) die paar jaar glijden de moslims gebruikt heeft aan de top te komen staan. Deze meneer Mehhmet Sahin is ook zelfde.
  Een vraagje: Waarom is hij paar jaar terug ontslagen bij een gemeenteraad? Wie kan mij hierover wat vertellen.

 53. Mehmet:

  Mijn complimenten jongen, niet iedereen kan mild denken omdat ze al vooroordeel hebben. Zij vergeten een ding en dat wij Ottomanen ze van de Spaanse Rellen (Spaanse Piraten) gedeeltelijk bevrijd hebben. Maar ja het zij zo…

 54. Het gaat er niet om dat die jongens hun uitspraken doen, maar waar het wel om gaat is dat hun standpunten de volgende dag gedeeld worden door andere Turkse medebewoners van de wijk broek, ze krijgen dat soort denkwijzen niet van een vreemde. Ze worden massaal gedeeld wat uiteindelijk resulteert in het feit dat die man moet vluchten voor andere Turken in de buurt die zijn mening niet delen. Het leeft dus wel degelijk onder de Turken . En Topal waarom demoniseren je iedereen die die anders denkt als jou. Aan Maya zou ik willen zeggen je lijkt me een inteligente vrouw en je bent redelijk welbespraakt. Je moet het toch met me eens zijn dat er veel moslims zijn die joden haten . Vaak gebasseerd op niets . Net als ik niet probeer te generaliseren, zou jij dat ook moeten doen er is toch niet maar 1 soort jood net zomin als er maar 1 soort Hollander is of 1 soort moslim is. Mensen zijn individuen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here