Candan Ercetin live on Stage

1

Het langverwachte moment voor vele Candan Ercetin fans is eindelijk daar: Candan Ercetin komt dan eindelijk naar Nederland! Op vrijdag (morgen) 18 April 2014 zal ze samen met haar enorme orkest in het Nieuwe Luxor Theater in Rotterdam al haar hits een voor een de revue laten passeren.

Candan Ercetin is een zeer populaire popzangeres. In 1986 vertegenwoordigde ze Turkije op het Eurovisiesongfestival, waar ze de 9e plaats wist te bemachtigen, dit was de beste prestatie voor het land tot dan toe.

Met haar klassieke opera achtergrond staat ze bekend als een van de krachtigste en gerespecteerde stemmen van Turkije. Er staan dan ook vele hits op haar naam. Enkele kaskrakers van deze fenomeen zijn; Sevdim Sevilmedim, Capkin, Yalan, Gamsiz Hayat, Oyalama Artik, Elbette, Melek, Soz Vermistin.

En als slagroom op de taart zal aan alle concertbezoekers haar nieuwe album “Milyonlarca Kuştuk” uitgereikt worden!!

1 REACTIE

  1. Donor zijn van organen is bselist niet goed.Het zal voor veel mensen wel onbegrijpelijk zijn dat ik dit zeg. Maar je moet goed begrijpen dat je als je een donor hart of nier of welk orgaan dan ook doneerd het voor beide mensen een verlies is.De ziel die in je lichaam woont is voor jouw lichaam bedoeld en niet voor een ander. Als je een orgaan van iemand krijgt neem je automatisch een deel van zijn of haar ziel mee. En zo zijn ze beide zielen in elkaar verweven. en kan je je ziel opdracht de je als mens hebt mee gekregen niet meer goed uit voeren. Je krijgt dan een verval in vooruitgang van je ziel evolutie. Wij als mensen weten vaak niet wat dit betekend omdat we teveel afzijdig staan van deze wetenschap. Mensen hebben een drama ontwikkelt rond doodgaan. Maar het is precies andersom bij het verlaten van je lichaam begin je pas te leven.Het is niet voor niets dat veel mensen die een donor orgaan hebben ontvangen dat ze zich anders gaan gedragen. En eigenschappen van de ander overnemen.Chris

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here