Cultifest van 9 t/m 12 mei in de Brabanthallen

0

Kismet Events Cultifest organiseert van 9 tot en met 12 mei ‘Cultifest’ in de Brabanthallen ’s-Hertogenbosch. Het doel van Cultifest is het samenbrengen van verschillende bedrijven, culturen, keuken en producten aldus Tamer Karademirli, organisator van Cultifest. Bezoekers krijgen de mogelijkheid om in een ontspannen sfeer kennis te maken met diverse rijke culturen.

“We leven in een multiculturele samenleving, want Nederland telt ruim 3.300.00 allochtonen. We zien ook dat er interesse is voor elkaars culturen en gewoontes. Nederlanders zijn nieuwsgierig naar andere culturen en keukens en dat geldt ook voor de allochtonen,” aldus Karademirli. “Tijdens Cultifest willen we al deze culturen samen brengen, zodat ze geïnspireerd kunnen raken door elkaar.”

Voor standhouders biedt Cultifest een unieke mogelijkheid om met een interessante of nieuwe afzetmarkt in contact te komen. “Want ook Turken houden van stamppot en ook Nederlanders gaan op vakantie naar Turkije of Marokko,” aldus Karademirli. “Ook onderling kunnen de verschillende bedrijven netwerken tijdens dit evenement.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here