Danny Blind gelooft in nederlaag van Turkije

0

“Er is nog steeds leven en ik geloof in een nederlaag van Turkije.” Bondscoach Danny Blind blijft er tot de laatste snik in geloven dat het Nederlands elftal zich kwalificeert voor het EK. Dat schrijft de NOS. Nederland moet dinsdagavond in Amsterdam winnen van Tsjechië en Turkije moet op hetzelfde moment voor eigen publiek verliezen van IJsland.

“Of dat reëel is of niet, dat maakt niet uit. Daar houd ik me niet mee bezig. Wij moeten winnen, dat is het enige wat telt en waar wij ons mee bezighouden” aldus Blind tegen de omroep. “Ik sluit me morgen niet af voor het duel van de Turken, maar ik heb ook geen specifiek lijntje lopen” aldus Blind.

Arjen Robben is reëler. Hij vreest dat Oranje het EK niet meer gaat halen. De geblesseerde aanvoerder denkt niet dat concurrent Turkije dinsdag verliest in de thuiswedstrijd tegen IJsland.

Ondertussen haalde voormalig sc Heerenveen aanvaller Alfred Finnbogason zich op Twitter de woede van sommige Turkse voetbalfans op de hals. De 26-jarige aanvaller plaatste een foto van een Nederlandse vrachtauto (zie hieronder) die IJsland probeert te stimuleren voor de zege te gaan in en tegen Turkije.
“Mooi om te zien dat de Nederlanders voor ons zijn. Geen zorgen, Nederlandse vrienden”, voegde Finnbogason als tekst bij. Dit tot onvrede van enkele Turkse fans.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here