‘Dare to have a Dream’ Award Event op 26 november

0

Na een succesvol jaar binnen een innovatief coachingsprogramma, gaan 20 ondernemers en 20 topmanagers het stokje doorgeven aan de volgende generatie koppels om ook hun ‘Dutch Dream’ te kunnen verwezenlijken. Tijdens een spetterend evenement van de Dutch Dream Foundation op 26 november 2012 wordt er een Award uitgereikt aan het beste duo met de beste prestatie binnen dat jaar.

Dit event wordt georganiseerd door de Dutch Dream Foundation. Deze stichting is in 2006 opgericht naar aanleiding van het verschijnen van het boek ‘Atilla’s Dutch Dream’. Hierin vertelt Atilla Aytekin zijn levensverhaal als Turks ondernemer-tegen-de-stroom-in. Aytekin begon als werknemer bij Baan Software en is nu dga van Triodor, een softwarehuis met 150 medewerkers en vestigingen in Nederland en Turkije. Dutch Dream Foundation ondersteunt en ontplooit initiatieven ter ondersteuning van het ondernemersklimaat in Nederland.

Deze nieuwe groep ambitieuze ondernemers, ofte wel de ‘Dutch Dreamers’ is in opkomst in Nederland. Kom dat zien en beleven in een bijzondere setting en onder het genot van inspirerende en prominente gastsprekers en ruim 250 gasten op 26 november 2012 bij het live event van de Dutch Dream Foundation. De host is Jort Kelder.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here