Dilan Yurdakul in nieuw seizoen GTST

0

De Nederlandse actrice van Turkse afkomst Dilan Yurdakul is komend seizoen weer te zien in het nieuwe seizoen van de soapserie Goede Tijdens, Slechte Tijden(GTST). In de cliffhanger van het programma sprongen negen mensen uit het vliegtuig, waarbij te zien was dat één van de parachutes niet opende. Die parachute was onklaar gemaakt en dus zou 1 karakter het niet overleven.

Dat is in ieder geval niet ‘Aysen’, het karakter dat wordt gespeeld door de 22-jarige Yurdakul. Volgens het AD is in de Springlevend-app op een foto te zien dat zij veilig landt en dus de parachutesprong uit de cliffhanger van GTST overleefd. Het nieuwe seizoen van GTST begint op maandag 2 september.

Dilan Yurdakul begon met acteren bij theatergroep RAST, Jongerentheater 020 en vervolgens bij Likeminds. Yurdakul kreeg samen met de eveneens Turkse Toprak Yalçiner een rol in Goede tijden, slechte tijden. Yurdakul geeft hierin gestalte aan het personage Aysen Baydar en Yalçiner speelt haar zus Nuran. Begin 2012 kwam Yurdakul voor het eerst het soapstadje Meerdijk binnen. Het was voor het eerst sinds oktober 2010 dat er nieuwe vaste castleden bij kwamen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here