‘Directeur Corendon plast tegen hek Poetin’

2

Atilay Uslu, directeur van reisorganisatie Corendon Nederland, werd zaterdagnacht in Sotsji kort vastgehouden nadat hij per ongeluk tegen het hek van de residentie van Poetin geplast had. Hij vertelde vandaag in een telefoongesprek met EenVandaag wat er precies gebeurd is dit weekend, luister het fragment hier terug.

Corendon was eerder in het nieuws omdat de reisorganisatie een speciale ‘homo-actie’ in het leven riep. Homo’s mogen met de reisorganisatie met 50% korting naar Sotsji reizen. Volgens Uslu hebben 50 tot 60 homo’s gebruik gemaakt van de speciale korting. De directeur is erg tevreden over het verloop van de actie en hoopt dat er nog meer homo’s gebruik van zullen maken.

Corendon is sponsor van een schaatsteam waarvoor onder andere Olympiërs Jan Blokhuijsen, Marrit Leenstra en Lotte van Beek uitkomen.

2 REACTIES

  1. Lekker hoe poetin rutte voor schut heeft gezet!!!!dat er in nl partijen of organisaties zijn die pedofilie goedpraten en dat er partijen zijn die geen vrouwen in de politiek willen!jullie europeanen denken echt dat jullie de liefste op aarde zijn of de slimste

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here