Galatasaray flink aan het shoppen onder Nederlandse spelers

0

Ajax verdediger Ricardo van Rhijn lijkt de overstap te maken naar de Turkse club Galatasaray. Dat meldt de Telegraaf. Directeur spelerszaken Marc Overmars heeft het vertrek van Van Rhijn tegenover de krant bevestigd. Van Rhijn tekent ‘volgens bronnen’ een contract voor 3,5 jaar als Ajax het bod accepteert. De club waar Wesley Sneijder actief is zou 3 miljoen voor de verdediger willen hebben.

Behalve Van Rhijn staat ook Ryan Donk voor een overstap naar de Turkse voetbalgrootmacht Galatasaray. De 29-jarige verdediger annex middenvelder heeft een akkoord bereikt met de Turkse topclub over een contract voor 2,5 jaar. Galatasaray moet er nog wel uitkomen met Kasımpaşa SK, de huidige club van Donk. De voormalig speler van onder meer RKC Waalwijk en AZ zou ongeveer twee miljoen euro moeten kosten.

Ook de Marokkaanse Nederlander Oussama Tannane van Heracles Almelo staat in de belangstelling van Galatasaray. De Turken hebben zich officieel gemeld bij zijn club. De 21-jarige Tannane heeft nog een contract tot medio 2016 en kan in de zomer transfervrij vertrekken bij de Almeloërs.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here