Gökhan Saki verliest van Badr Hari

18

De Nederlander kickbokser van Turkse komaf, Gökhan Saki, heeft zojuist verloren van de Marokkaan Badr Hari. Saki ging in de eerste ronde drie keer tegen het canvas, waardoor hij de wedstrijd in het ‘It’s Showtime Gala’ te Leeuwarden verloor.

Saki trof de voormalig K-1 Heavyweight-kampioen Hari acht jaar geleden voor het laatst. Saki moest toen met een blessure in de tweede ronde opgeven, waarna Hari tot winnaar werd uitgeroepen.

Badr Hari sloot met dit gevecht zijn carrière als kickbokser af om een carrièreswitch te maken. Hij wil binnen afzienbare tijd als profbokser doorbreken in Amerika.

18 REACTIES

 1. Badr hari is aanzienlijk sterker en heeft een beter techniek. Jammer dat het zo snel is gegaan want badr heeft niet alles gegeven. Mocro pride!

 2. de nederlander van turkse komaf, heeft zo juist verloren van de marokkaan. als of badr hari ergens in de altlas gebergte is geboren en niet in amsterdam.

 3. NIET ALLEEN EEN TURK:GOKHAN SAKI ALLEEN!! maar ook een marokkaan zou verliezen van BADR HARI!~

  badr hari is gewoon een klasse hoger dan GOKHAN SAKI!
  DESONDANKS durfde GOKHAN SAKI TEGEN HEM TE VECHTEN!

  RESPECT GOKHAN!
  BEN ECHT TROTS OP GOKHAN SAKI, OOK HIJ IS EEN ZEER STERKE GORILLA!

 4. Huh?Kijk marrokanen allemaal reagerenn lol!Hari is geen echte vechter hij had gewoon veel geluk….Gokhan saki gaat veel verandere in MMA mischien vecht hij later weer tegen die marrokaan maar dan geen nep fight..

 5. flauw hoor om Badr te bashen… hij was juist heel respectvol richting Gokhan en diens vader. Hij sprak vol lof of Gokhan en kuste diens vader op zijn voorhoofd als teken van respect…

  jammer dat mensen er dan een wedstrijd marokko – turkije van maken

 6. hey mensen ff geen marukaan turk dingetjes hier. Zijn beide moslims en broeders ze waren met respect tegen elkaar. dat moeten we ook houden. ALs turk respect voor Badr Hari insallah hij doet het goed in boksen wens hem enorm succes. Gokhan saki mag wel goed zijn maar ivm lengte is ie veel kwijt. IK wens hem ook veel succes in mma. Respect voor marukanen en turken. Kom op mensen we zijn broeders !!

 7. Respect voor de vechters maar volgens mij is het Omgekogt je kont zien dat Gokhan saki niet eens sireus vecht

 8. Luister marroekenan ga lekker in kamelen handelen in de marroekanenland/woestijn en laat ons Turken met rust, val ons niet lastig met jullie bard hari ofzo…

  Adem,
  Spreek voor zelf,Daarnaast Turken hebben alleen zichzelfs als broeders..

 9. He Kibris, waar zitte jou hersenen in je kont of zo? Waarom haten? Klaar, als die mensen hier willen komen, komen ze hier. En zoiezo, DIT IS EEN WEDSTRIJD, die man heeft eerlijk gewonnen. En daarna had hij respect voor gokhan en zijn vader. SPORTIEF, daarmee laat hij zien dat hij een echte man is. Heb daar dan respect voor!

 10. Op zich vind ik Qua technieck Gokhan Saki beter ik weet niet ik vreesde dat Badr zou verliezen maar gelukkig is dat niet gebeurd

 11. waarom verloor gokhan saki?

  wie kunt een deskundig antwoord geven?

  ik benvan mening dat gokhan hardere stoten heeft, maar kon badr hari niet raken.

  DUIDELIJK WAS TE ZIEN DAT BADR HARI, GEEN RISICOS WOU NEMEN EN AFSTANDELIJK, TERUGHOUDEND WAS….totdat hij een echte kans kreeg en meteen HARD ONDER GOKHAN SAKIS KIN ….BOEM ..daarna ging het natuurlijk de slechte kant op met gokhan en kon hij nie tmeer echt staande blijven en uiteindelijk knockout.

  DUS ONDANKS DAT GOKHAN STERK EN SNEL IS VERLOOR HIJ…….
  EEN ANDER KEER ALS ZE WEER ZOUDEN VECHTEN WAT NIET MEER ZAL GEBUREN, ZOU GOKHAN BEST WEL KUNNEN WINNEN VAN BADR HARI, niemand kan dat uitsluiten!

  maar goed zou graag een deskundig reactie willen horen van iemand die hier echt verstad van heeft.

  groeten

 12. gokhan saki kon badr niet raken, maar niemand kan uitsluiten dat als ze weer vechten DAT GOKHAN SAKI DAN ZAL WINNEN VAN BADR HARI.

  GOKHAN IS BETER DAN VOORHEEN.
  BADR HARI heeft langere armen en benen dus kon GOKHAN SAKI SNELLER EN MAKKELIJKER RAKEN maar daarentegen heeft gokhan saki krachtigere armen , owee als gokhan badr n paar keer kan raken, is BADR HARI DOWN

  WIJ WILLEN EEN REMATCH!!

  hup vriendelijke gokhan saki hup!!!

 13. DIE MAROKAAN IS NIET BETER,HIJ HAD GEWOON GELUK TOEN…SUKKEL GELIJK ALS MAROKAAN DIT MAROKAAN DAT IS IS HIJ IN 1 KEER GOED..SAKI IS BETER TURKEN PRIDE !

 14. Even iets anders heren…
  hoe denken jullie over het volgende;

  Ik wil dat BadR HARI TEGEN GOKHAN SAKI GAAT VECHTEN WEER.

  Gegarandeerd zal dat de meest besproken wedstrijd worden, van het jaar !!!!

  GOKHAN sAKI IS gegroeid en VEEL BETER GEWORDEN. HIJ TRAINT GOED en is een echte voorbeeld sportman, met respect. Zie zijn laatste wedstrijden.

  Uiteraard is Gokhan Saki beter met zijn snelle combo’s en krachtigere handen en benen, anno 2013.

  Dat Gokhan Saki kort is wil niet perse zeggen dat hij elke keer perse moet verliezen!!

  Gokhan Saki is momenteel de meest spectaculaire kickbokser IN DE WERELD.

  Gokhan Saki zou makkelijk kunnen winnen van Samedov wat Badr hari niet kon!!

  In het verleden zou Gokhan Saki ook kunnen winnen van Badr hari, maar na een rake Uppercut onder zijn kin viel hij achterelkaar neer, dat gebeurt weleens in dit vak…
  ene keer wint de ene EN andere keer de andere, net zoals met voetbal.

  Verder vind ik het wel erg natuurlijk, dat Badr Hari zij ‘prime time’ ( beste tijd) al heeft gehad en zichzelf onnodig kapot heeft laten maken door ‘slimme dwarszitters’.

  Badr beweerd de beste te zijn en dat iedereen bang is voor hem, maar het tegendeel wordt bewezen!! Hij word goed inelkaar geslagen en gaat aantal keren neer door een kleinere tegenstander Samedov.

  Eerder durfde hij ook niet tegen de Rotterdamse Ismael Londt en zei zijn wedstrijd af ; badr hari kwam er onderuit met een smoesje dat zijn voet pijn deed.

  Nou slimme badr Hari met arrogante bla bala praatjes kom je dus echt niet ver, mensen trappen er niet meer in!!

  STOF OM NA DE DENKEN??
  Badr HARI IS GEWOON KAPOTGEMAAKT……

  hIJ MOEST GEWOON NAAR ZIJN OUDERS LUISTEREN!!!!!

  Blijkbaar is alles goed gepland, maar hij zelf had veel in de hand. Moest hij maar geen verkeerde keuzes maken en OOK NIET ARROGANT EN dom doen.
  Voorheen waren de marokkanen trots op hem. Nu zeker niet meer. Sterker nog vele marokkanen haten hem omdat velen in de wereld de Marokkanen haten door Badr Hari’s fouten.
  Helaas een slecht voorbeeld voor de jeugd.
  Vele marokkaanse jongeren nemen Badr hari als voorbeeld, helaas.
  Een slechte karakter en criminailitet loont niet!!

  TOT SLOT; KEUR HET GOED OF NIET, IK BEN GEEN HATER EN HAD HET OVER DE FEITEN.
  Waarheid kan je niet veranderen door hier enkel aan te vallen zonder de feiten.

  Samira ben Salik

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here