Hadise werkt hard aan Turks album

0

De Vlaamse zangeres, songwriter en tv-presentatrice van Turkse komaf Hadise, legt momenteel de laatste hand aan haar nieuw album. De 25-jarige Hadise brengt voor de tweede keer een Turks album uit en gaf dit weekend een kijkje achter de schermen. In een filmpje op haar Youtube kanaal HadiseTV, kun je backstage meekijken naar een fotoshoot voor dit nieuwe album en hoor je een teaser van één van de nieuwe nummers.

De 25-jarige Hadise Açıkgöz raakte bekend toen ze op haar 17e meedeed aan de Vlaamse versie van de wereldbefaamde talentenwedstrijd Idols. Hoewel ze de finales niet haalde, werd Hadise toch opgemerkt en versierde op die manier toch nog een platencontract. Ze bracht een debuutalbum uit, Sweat, in zowel België als Turkije. Het album zorgde voor 5 hits in de Ultratop 50. In 2008 bracht Hadise een tweede album, Hadise, op de markt, alweer goed voor drie hits in beide landen.

In 2009 vertegenwoordigde ze Turkije op het 54e Eurovisiesongfestival met het nummer Düm Tek Tek. Met 177 punten eindigde ze als vierde. Haar vorige Turkse album heette ‘Kahraman’.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here