Haringparty met thema: ‘Reizen naar het andere Turkije’

0

Op donderdag 13 juni 2013 vindt de jaarlijkse ‘Haringparty’ plaats in het Honorair Consulaat-generaal van Turkije (HCG Turkije) in Leiden. Het thema dit jaar is: ‘Reizen naar het andere Turkije’. Honorair Consul-generaal Joost Peters verwelkomt de gasten waarna verschillende experts uit de reiswereld over dit thema spreken. Eregast van de receptie is de Consul-generaal van Turkije de heer Togan Oral.

Ruim één miljoen Nederlandse toeristen zetten jaarlijks voet aan de grond op Turkse bodem. Turkije is voor veel reizigers de ideale zonovergoten vakantiebestemming. Naast haar mooie stranden heeft Turkije nog zoveel meer te bieden voor reizigers die geïnteresseerd zijn in het land en haar bevolking. De Haringparty van het Honorair Consulaat-generaal van Turkije staat dit jaar daarom in het teken van ‘Reizen naar het andere Turkije’.

Tijdens de Haringparty zullen een aantal experts uit de reiswereld de gasten informeren over hun ervaringen. Ook zullen er een aantal prijzen, waaronder vliegtickets naar Turkije, worden verloot. Ook dit jaar schenkt het HCG Turkije een vaatje haring aan een goed doel in de regio.(Foto: HCG Turkije/Haringparty 2012)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here