Hiddink: ‘Twee keer winnen anders ontslag’

0

Guus Hiddink heeft zichzelf en de Turkse nationale ploeg een aardige druk opgelegd. De oefenmeester zag zijn ploeg in oktober met 1-0 verliezen van het nietige Azerbeidzjan en eist nu van zijn team twee zeges. Vandaag staat de wedstrijd tegen Oostenrijk op het programma en op 3 juni wacht België. Pakt Turkije niet de volle zes punten, dan neemt Hiddink ontslag.

”Het is cruciaal dat we de zes punten pakken in die wedstrijden,” zegt Hiddink. ”Lukt dat niet, dan bied ik mijn ontslag aan. Dat zou namelijk betekenen dat ik geen succesvolle coach ben. Het is mijn doel om Turkije beter te maken. Als ik dat niet kan, dan is het aan de voorzitter om een beslissing te nemen.”

In de Engelse media wordt er al stevig op los gespeculeerd. Volgens nogal wat bronnen zou Hiddink komend seizoen wat graag coach van Chelsea worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here