ING organiseert Google Hangouts over zakendoen in Turkije

0

België en Duitsland zijn goede buren van Nederland. Maar wie internationaal zaken wil doen, kan ook verder weg vrienden maken. Voor Nederlandse ondernemers liggen er exportkansen in bijvoorbeeld Turkije. Turkije heeft een dynamische economie die vraagt om snel handelen. De sterke en snelgroeiende private sector biedt volop kansen. Dat vindt de ING bank.

In 2015 telt Turkije ruim 76 miljoen inwoners. De Turkse economie groeide de afgelopen jaren fors. Toch vormt zowel de invoer als de uitvoer van goederen al jaren circa 1 procent van de totale Nederlandse handel. En daar bestaan kansen volgens de bank.

Daarom organiseert zij Op 6 november de ING Google Hangouts over zakendoen in Turkije. “In Turkije zijn we goed vertegenwoordigd met een eigen bank”, zegt Ben van de Vrie, directeur marketing zakelijk van ING. “Dat levert een krachtig netwerk en enorm veel kennis en inzichten op. Dit netwerk en deze hoogwaardige kennis stellen we actief beschikbaar aan onze klanten die zaken willen doen of al doen in deze landen.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here