Inzamelingsactie HCG Turkije met Turkse gemeenschap geslaagd

0

Op woensdag 21 december organiseerde het HCG Turkije samen met de Turkse gemeenschap een inzamelingsactie voor het goede doel van 3FM Serious Request. Het pand van het HCG Turkije in Leiden was gisteren een ‘marktplaats’ waar iedereen spullen of diensten kon aanbieden. Zo leverde zangeres en pianiste Karsu Dönmez haar bijdrage door te zingen en om haar CD’s en concertkaartjes te verkopen.

Turkse Ondernemersvereniging Rijnland verkocht Turkse hapjes voor het goede doel. Verzekeringsagent BenimsigortaM schonk € 10,- per gesloten verzekering aan het goede doel. Pasadena stelde een DJ en een saxofonist beschikbaar die samen met de Turkse trommelaas Kagan Han optraden. Dit alles werd live uitgezonden door SON FM en SON TV.

Er is in totaal € 5.000,- opgehaald voor het goede doel van 3FM Serious Request: moeders die getroffen zijn door oorlog- en conflictsituaties. Dit totaalbedrag werd gisteravond aangeboden bij het Glazen Huis door Tweede Kamerlid Coşkun Çörüz samen met Honorair Consul-Generaal van Turkije, Joost Peters . Çörüz zelf bood drie rondleidingen aan voor 2 personen in de Tweede Kamer inclusief een Meet & Greet met een Tweede Kamerlid.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here