Istanbul aan de Zaan Festival

0

Istanbul Rocks! zaterdag 30 januari 2010 in het Zaantheater. Een avond Turkse rock mag tijdens het Festival Istanbul aan de Zaan niet ontbreken. De belangrijkste Turkse bands uit Nederland staan in het Zaantheater. In de grote zaal wisselen Tolga Bleda Tüncer & band en Kivanç & band elkaar af. Voor, tijdens en na hun optredens speelt in de foyer de jazzband van Oðan Sadan.

Tolga Bleda Tüncer & band
zang en gitaar Tolga Bleda Tuncer • gitaar Kivanç Sarikus; basgitaar Ogan Sadan • drums Geert Sluijter
Hij woont nu in het centrum van Zaandam, maar is geboren en getogen in Turkije. Tolga Bleda Tüncer is door zijn unieke stem en zelfgeschreven songs een bekende artiest in Izmir en omstreken én in Nederland. De vierkoppige Tolga Bleda Tüncer & band speelt populaire Turkse pop- en rocksongs en heeft in korte tijd naam gemaakt in Nederland. Bij concerten van grootheden uit Turkije speelt deze band vrijwel altijd. Speciaal voor onze jongeren is hij vanavond de hoofdact van het festival.

Kivanç & band
zang en gitaar en ney Kivanç Sarikus • gitaren Erman; Dirikcan • basgitaar Cem Yildirim • drums Rob Vriens
Het unieke geluid van Kivanç & band krijgt een steeds groter publiek in zowel Nederland als Turkije. De band speelt rockcovers en eigen songs. Deze hebben een kenmerkende sound door het gebruik van Turkse instrumenten. Tijdens Istanbul Rocks! in het Zaantheater zal hun schare fans alleen maar groeien!

Ogan Sadan Jazzband in foyer
De muziek van Ogan Sadan, een Turkse basgitarist uit Amsterdam, verrast en maakt vrolijk. Hij speelt een unieke mix van verschillende stijlen Jazz met Turkse, Afrikaanse en Latin invloeden. Zijn bandleden, met allemaal een andere nationaliteit, versterken dit speciale geluid.

Reserveren 0900 33 44 55 3
Internet www.zaantheater.nl

° Exclusief €3 voor een pauzedrankje en gebruik van de garderobe.
Istanbul Rocks! maakt deel uit van het festival Istanbul aan de Zaan. Het Zaantheater is twee dagen lang in Oosterse sferen. Naast Istanbul Rocks! kunt u genieten van Hassan’s Angels, Familiedag met gratis workshops met een Turkse inslag en een speelse peutervoorstelling van de Turkse maker Faruk Dikici. Natuurlijk zijn de lekkere Turkse hapjes en drankjes niet weg te denken.

En…. Heb jij de X-factor om de ster van het festival te worden? Geef je dan op voor het Open Podium via info@zaantheater.nl! Voor meer info check www.zaantheater.nl

Reserveer nu je ticket voor een weekend Istanbul!
Istanbul Rocks! @ Zaantheater “Istanbul aan de Zaan Festival”
Date: 30/01/2200 (Thu)
Time: 20.15
Price: €17.50/ j. €15 (plus €3 voor drankje en garderobe
Location: Zaantheater
Nicolaasstraat 3
1506, bb
Phone: (075) 6555345
Web Site: http://www.zaantheater.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here