Liefde

Hosgeldeniz/welkom
Turkije ! …..Steeds meer Nederlanders ontdekken het als een nieuw vakantieland. Talloze Nederlanders zijn hen echter al voorgegaan en spreken van de mooie natuur, het heerlijke klimaat en de gastvrijheid van de bevolking. Een gedeelte van die Turkse bevolking kwam in de jaren zestig naar Nederland op ‘uitnodiging’ van de regering om de krapte op de arbeidsmarkt te helpen oplossen.
Sindsdien zijn de Turkse medelanders niet meer weg te denken uit onze maatschappij en zal het grootste gedeelte hier ook (langdurig) blijven.

Gaandeweg zijn er, hoe kan het ook anders, steeds meer (liefdes) relaties ontstaan tussen Nederlanders en Turken. Soms beginnend als een onschuldige vakantieliefde in Turkije en soms beginnend op de werkvloer, de school, de dancing of in de kennissenkring in Nederland.Wie weet zelfs wel via Internet..?

De ‘intieme ontmoeting’ tussen twee verschillende culturen kan ook de nodige vragen oproepen en / of op onbegrip uit de omgeving stuiten.
Deze site is bedoeld om aan iedereen met een Turkse partner, jongen / meisje / man / vrouw, een forum te bieden waarop men terecht kan met vragen, het uitwisselen van ervaringen en tips, of gewoon om je hart eens te kunnen ‘luchten’.

Schroom niet om je/ uw verhaal te vertellen. Andere mensen kunnen hier wellicht iets aan hebben, ook al is het maar de wetenschap niet alleen te staan met een aantal vragen of gevoelens. Verhalen kunnen opgestuurd worden naar info@lokum.nl

Lokum.NL beheerders
(Met dank aan Frans)