Miss Turkey Holland verkiezing in december

3

Op zaterdag 29 december vindt in Ahoy Rotterdam de Miss Turkey Holland verkiezing en gala plaats. Miss Turkey Holland 2012 is een schoonheidswedstrijd onder jonge Nederlandse vrouwen met Turkse roots. “Het evenement wil deze jonge Turkse vrouwen laten schitteren in hun kracht, schoonheid en talent. Hiermee wordt hun unieke verbindende brugfunctie binnen de Turkse Nederlandse samenleving als jonge vrouw binnen hun gezin, familie en sociale omgeving bestendigd” aldus de organisatie.

​Miss Turkey Holland wil de verouderde denkwijze positief beïnvloeden en bijdragen aan acceptatie van de nieuwe kansen en mogelijkheden van de jonge Turkse Nederlandse vrouwen in de westerse maatschappij.

3 REACTIES

  1. Tot wanneer is het mogelijk mijzelf aan te melden voor deze verkiezing? En ik vroeg me af wat de vereisten zijn voor de maten?

    Met vriendelijke groet,

    Betül Demir

  2. Maten mogen ze niet noemen lijkt me discriminerend,lijkt me.niet dat je klein en dik moet zijn dus boven de1.70 en onder de 55 kilo zo ongeveer schat ik,but correct me i am wrong:)
    Waarom word er geen Mister Turkey Holland verkiezing gehouden niet voor mij hoor ben al goddelijk maar lijkt me ook wel een gat in de markt..:)

  3. westers ???wat jullie willen is van onze moeders dochters zusjes,vrouwen geloofloze sletten maken zoals het westen het heeft!!!!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here