Nederland – Turkije live op NPO1 en Radio 1

0

De NOS besteedt komende zaterdag (28 maart) veel aandacht aan de kwalificatiewedstrijden voor het EK 2016. Het Nederlands Elftal stuit die avond in de Amsterdam Arena op Turkije. Zowel Nederland als Turkije is de kwalificatiereeks voor het EK 2016 teleurstellend begonnen. Beide landen verloren al twee wedstrijden. Dit duel in de Amsterdam Arena is dus van cruciaal belang. De wedstrijd is te zien bij op NPO1.

Beide landen speelden tien keer eerder tegen elkaar. Daarvan won Nederland vijf wedstrijden. De laatste keer dat Nederland en Turkije elkaar troffen was tijdens de kwalificatiereeks voor het WK van 2014. Zowel in eigen huis als in Turkije won het Nederlands elftal met 2-0.

De rechtstreekse uitzending wordt van commentaar voorzien door Jeroen Grueter. Tom Egbers presenteert vanuit de studio, Jack van Gelder staat met Pierre van Hooijdonk langs de lijn. Bert van Marwijk en Youri Mulder nemen de analyse voor hun rekening. Na afloop van Nederland-Turkije volgen in het NOS EK Journaal op NPO1 samenvattingen van de andere kwalificatieduels.

Op Radio 1 wordt de wedstrijd van 19.00 tot 23.00 verslagen in NOS Langs de Lijn met commentaar van Jack van Gelder en Arno Vermeulen.

NPO 1 Uitzendtijd: 20:40 – 22:45 uur

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here