Nederlands-Turks stel in TV programma KRO

0

Bij de KRO is deze week het TV programma Liefs Uit… te zien met daarin een Nederlandse vrouw die met haar Turkse liefde in Nederland gaat settelen. Het 3-kwartier durende programma is deels opgenomen in Nederland en Turkije. Jeniffer: “Heel veel mensen hebben me gewaarschuwd voor een Turkse jongen. Dat hij me zal belazeren of niet te vertrouwen is. Ik hoor al die vooroordelen aan maar ik weet zeker: Metin en ik horen bij elkaar.”

Bloemiste Jeniffer (22) is met haar ouders op vakantie in Turkije als ober Metin (23) haar mee uit vraagt. Voor hem is het liefde op het eerste gezicht. Voor Jeniffer niet. Ze is een beetje huiverig voor de reputatie van de Turkse jongens in de badplaats en ze wil eigenlijk helemaal geen Turkse liefde. Als Metin contact legt met haar ouders en haar blijft verrassen met attenties zwicht ze voor zijn avances en gaat met hem uit. De eerste kus wordt gevolgd met een bezoek van Metin aan Nederland en al snel verandert hun vakantieliefde in een serieuze relatie: het stel verlooft zich en maakt trouwplannen.

Voor de liefde naar Muiderberg
Metin’s traditionele ouders zien hun zoon het liefst in Turkije blijven wonen. Maar Jeniffer heeft net haar eigen bloemenzaak en kan niet weg uit Nederland. Metin zal dus voor de liefde naar Muiderberg moeten komen. Maar als hij hier voorgoed wil zijn, zal Jeniffer garant moeten staan voor zijn verblijfsvergunning. En dus moet ze keihard werken om aan de inkomenseis te kunnen voldoen.

Jeniffer en Metin weten het zeker: hun leven zal samen zijn. Maar zal Jeniffer genoeg verdienen om met Metin een toekomst in Nederland te kunnen opbouwen?

KRO’s Liefs Uit… 5 september, 21.30 uur Nederland 1
(Foto: KRO)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here