Opening Turkse muziek- en dansschool in Amsterdam

1

Stichting Amor opent 22 juni 2014 de Turkse muziek- en dansschool van Nederland in Amsterdam! In samenwerking met Muziekschool Amsterdam gaan zij starten met 13 gevarieerde lessen.

De economische groei in Turkije heeft een groot effect op de Turkse bevolking in Nederland. Turkije wordt steeds meer een belangrijk onderdeel van Nederland. Steeds meer mensen verlangen naar de kunst en cultuur van Turkije. De docent van de Turkse instrument genaamd saz, die al enige tijd les geeft in Amsterdam, merkt dat steeds meer mensen uit heel Nederland zich inschrijven voor zijn lessen.

Daarom heeft stichting Amor in samenwerking met de Muziekschool Amsterdam besloten om een Turks muziek- en dansschool in Amsterdam te openen. Hun missie is om de Turkse muziek, dans, kunst & cultuur door te geven aan de liefhebbenden.

Om de muziekschool te introduceren organiseert stichting Amor op 22 juni 2014 een openingsconcert in de Meervaart Theater. Met optredens van o.a. leerlingen en leraren van Stichting Amor, Serhat Kurekci, dansgroep Viya, Amsterdams Turks muziekkoor en een speciaal gastoptreden van Karsu Donmez. Voorgaand aan het openingsconcert zal er om 14:00 op het ING plein (Meer en Vaart 300) een openingsact van de Ottomaanse muziekgroep Alsancak Mehter Takimi worden gegeven.

Stichting Amor – Liefde voor muziek, dans, kunst & cultuur

1 REACTIE

  1. Mudans/Aslan muziekcentrum die biedt dit (en veel meer) al toch al jaren aan met een legioen van professionele saz en andere docenten. Het is dat de Muziekschool al jaren met jaloezie kijkt naar het succes van Mudans/Aslan muziekcentrum en ervan baalde dat deze uberhaupt bestond. gek dit…

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here