Pera in Paradiso NLTR400

0

Stichting Pera organiseert onder de naam PERA IN PARADISO NLTR400 een aantal concerten en dansnachten met bekende en minder bekende namen uit de hedendaagse muziek en dancescène en uit de jongeren- en populaire cultuur van Istanbul en Amsterdam. De inzet is een programma samen te stellen in een vorm die veel bezoekers zal aanspreken dat tegelijk het onderscheidende van de Nederlandse en Turkse stedelijke muziek, dance en audiovisuele cultuur laat zien.

Pera heeft met haar partners de krachten gebundeld en is gekomen tot een afwisselend programma met evenementen en voorstellingen die voor een belangrijk deel in Paradiso zullen plaatsvinden. Het programma bestaat onder andere uit:

Een dance-evenement in mei én in het najaar, met bekende Turkse en Nederlandse dj’s en vj’s.

Een Amsterdams Levensliedfestival (muziek, dans, literatuur en openluchtcinema i.s.m. Urban Cosmopolitans en de 7Hills Foundation) in juni op diverse locaties.

Een concert van de bekende Turkse zangeres ISIN KARACA op 9 juni met daarna een bijzondere editie van Club Pera waar bekende Turkse en Amsterdamse dj’s onder de naam Turkish Cosmic Disco optreden.

In het najaar volgen concerten van de in Turkije populaire electrodiscozanger BEDUK, het eerste concert in Nederland van de Istanbulse post-grunge-electroband POST en een optreden van het Turkse dames synthesizerduo Kim Ki O wiens album ‘Dans’ werd uitgebracht door de Nederlandse label Enfent Terrible.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here