PVV: geen islam en geen moskeeën in Nederland

0

De anti-islam partij PVV gaat na de ‘minder minder Marokkanen’ uitspraken eerder dit jaar, gewoon verder met waar het gebleven was. De partij van Wilders doet daar nu een schepje bovenop door in de Tweede Kamer de sluiting van alle Nederlandse moskeeën te eisen.

Het liefst wil de PVV alles wat islamitisch is elimineren. “We willen Nederland de-islamiseren. De enige leegstand waar Nederland beter van wordt, is de leegstand van moskeeën,” zegt Kamerlid Michiel De Graaf in een Kamerdebat. “Wij willen geen islam in Nederland, dat is juist,” antwoorrde hij vervolgens op vragen van andere Kamerleden.

Machiel de Graaf (Scheveningen, 26 juni 1969) is een Nederlands politicus namens de PVV. Hij is fractievoorzitter in de gemeenteraad van Den Haag en was lijsttrekker voor zijn partij bij de Eerste Kamerverkiezingen 2011. Van 7 juni 2011 tot 19 september 2012 was hij als fractievoorzitter lid van de Eerste Kamer. Sinds 20 september 2012 is De Graaf(FOTO) lid van de Tweede Kamer

Met zijn uitspraak gaat De Graaf verder dan de PVV eerder al deed. De partij van Geert Wilders pleitte tot nog toe voor een stop op het bouwen van nieuwe moskeeën en het sluiten van moskeeën waar geweld wordt gepredikt of die buitenlandse financiering krijgen. Nu wil de partij ALLE Nederlandse moskeeën sluiten. (Bron/ lees verder: de bij de NOS)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here