‘Racistische motieven schietpartij jongetje?’

2

Buurtgenoten van het neergeschoten Turkse jongetje Batuhan (11) uit Cuijk denken dat de schutter racistische motieven had. Dat schrijft Metro Nieuws vandaag. Volgen sommigen moet het haast wel racisme zijn, want ook vorig jaar is er geschoten op Turkse kinderen. Dat zegt een van de buurtbewoners tegen de krant.

Volgens burgemeester Wim Hillenaar heeft de politie inderdaad een melding gekregen dat er vorig jaar ook op Turkse kinderen is geschoten. “Dit wordt in het huidige politieonderzoek meegenomen” aldus Hillenaar tegen de krant.

De politie heeft dinsdag in de Cuijkse wijk Valuwe deze huis-aan-huis flyer bezorgd vanwege de beschieting van de 11-jarige. In vier verschillende talen (Nederlands, Spaans, Turks en Arabisch) vraagt de politie of mensen iets gezien of gehoord hebben. (Bron/Lees verder: Metro Nieuws)

2 REACTIES

  1. daders opsporen en veroordelen, plus levenslang schadevergoeding laten betalen. staat mag meebetalen want een pistool kan je van de belasting aftrekken en de crimineel heeft ofcourse geen cent. BETALEN ZULLEN ZE BETALEN!!!!!

  2. ZE HEBBEN MIJ NODIG ! MET PRATEN SCHIET JE NIKS OP ! AL VANAF DE HET BEGIN DER ETLLINGEN IS DIT LAND BEZIG MET NIKS ANDERS DAN RASSENHAAT !

    ER IS ALLEEN MAAR EEN OPLOSSING VOOR COLKEN DIE NIKS BETER WETEN DAN OPSTOKEN HAATZAAIEN EN APPARTHEID!

    LEKKER EEN ATOOMBOM EROP UITROEIEN VOORDAT ER MEER SLACHTOFFERS KOMEN NET ALS INDONESIE AFRIKA EN DE ALLOCHTONEN HIER DIE NIKS ANDERS DAN RACISME MEEMAKEN !

    ATOOMBOM ! JE HEBT ER MAAR DRIE NODIG !

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here