Rotterdamse Has Döner kebab wil flink uitbreiden

1

Has Döner kebab uit Rotterdam is bezig aan een opvallende opmars in fastfood-land. Het bedrijf, dat nu al vijftien vestigingen in Nederland heeft, stapt uit de schaduw van McDonald’s en Kentucky Fried Chicken schrijft Het Algemeen Dagblad. “Nog eens drie vestigingen staan op het punt van openen. In vijf jaar willen we vijftig restaurants hebben” aldus directeur Murat Karaulu .

In 1999 opende Ahmet Guc zijn eerste HAS Doner Kebab restaurant in Rotterdam. Kort later ontwikkelde hij de eigen smaak en kwaliteit van HAS Doner Kebab die zó goed smaakt dat de klanten er steeds voor terug blijven komen. Het bedrijf opende dit jaar een nieuw restaurant in het complex van de Erasmus Universiteit in Rotterdam.

“In Duitsland draaien de döner kebab-zaken gezamenlijk meer omzet dan McDonald’s, Burger King, Kentucky Fried Chicken en noem maar op, bij elkaar. Er is in potentie gewoon een flink marktaandeel, ook in een tijd waarin andere fastfood-bedrijven het moeilijk hebben. Het is aan ons om dat te veroveren” zegt Karaulu tegen de krant

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here