Samsung installeert ’s werelds grootste LED-bewegwijzering op luchthaven Istanbul

0
Samsung installeert 's werelds grootste LED-bewegwijzering op luchthaven Istanbul

Technologie bedrijf Samsung heeft deze week gemeld dat zij klaar is met de installatie van ’s werelds grootste indoor LED-bewegwijzering op de nieuwe luchthaven van Istanbul. Het project omvat twee gigantische LED-schermen van 193 vierkante meter bij de internationale vertrek gate. De schermen verwelkomen bezoekers die op de luchthaven komen. Verder is de digitale bewegwijzering van Samsung ook te vinden in aankomsthallen, ruimtes voor bagagebewaring, incheckruimtes, paspoortcontrole en lounges.

Het gecombineerde oppervlak van de LED-displays is circa 1.012 vierkante meter, wat overeenkomt met 2.5 basketbalvelden. In totaal heeft Samsung bijna 700 sets LCD- en LED-signaleringen geïnstalleerd op de nieuwe luchthaven in Turkije. Het project werd binnen 45 dagen uitgevoerd door een technisch team van 28 mensen met de hulp van B.T. Globaal.

De pas geopende luchthaven van Istanbul heeft de ambitie om de grootste luchthaven ter wereld te worden als deze volledig is voltooid en 76,5 miljoen vierkante meter beslaat. Daarbij leidt Samsung het digitaliseringsproject van de luchthaven.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here