Sanita en Hakan in KRO-programma Liefs Uit…

2

Donderdag 28 augustus start het vierde seizoen van het succesvolle KRO-programma Liefs Uit… Yvon Jaspers volgt acht verliefde Nederlanders die er alles voor over hebben om samen met hun buitenlandse partner een toekomst in Nederland op te bouwen. Daarbij ook het verhaal van Sanita en Hakan.

Reisconsulente Sanita (22) ontmoet de extraverte clubdanser Hakan als ze met haar hele familie op vakantie is in Turkije. Ze vinden elkaar best leuk, maar Hakan houdt de boot af omdat hij denkt dat Sanita’s broer Barry haar vriendje is. Een misverstand, waardoor Hakan aanvankelijk ook heel koeltjes doet tegen Sanita. Als hij later toch een berichtje stuurt wakkert de liefde aan. Sanita reist, zonder dat haar beschermende vader Rob het weet, nog eens naar Turkije. En dan wordt het haar duidelijk: Hakan is de ware! Sanita: “Toen ik Hakan zag wist ik het al: dit is wat ik wil.”

Sanita’s omgeving is erg sceptisch. Ze vragen zich af of een Turkse jongen, ook nog eens een danser, wel geschikt is voor Sanita. En gaat ze dan ook een hoofddoekje dragen? Maar het stel is overtuigd van hun liefde. Eind 2013 komt Hakan naar Nederland en trekt in bij Sanita en haar ouders in Mijdrecht. Dan wordt snel duidelijk dat Sanita van Hakan verlangt dat hij zijn dans-ambitie’s in de wilgen hangt en een serieuze baan gaat zoeken in Nederland.

Sanita wil huisje, boompje beestje. Maar wil Hakan dat ook?
KRO’s Liefs Uit… donderdag 18 september, 21.25 uur Nederland 1

2 REACTIES

  1. Gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk.
    Maar kan iemand die goudvis redden….al jaren bekend dat vissen ziek worden van een ronde kom en dan zeker zo’n veel te kleine.
    Goudvis kan 40 jaar worden maar zo dus niet.

    Heel veel geluk samen!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here