Simit Sarayı, EFES Bier, Âlâ Dergi Magazine in nieuw marketingboek

0

Veel Europese consumenten van Aziatische, Afrikaanse of Latino-afkomst zoeken herkenning in mainstream marketing- en communicatieplatforms. Zij willen geen marginale doelgroep zijn. In grote steden zijn zij al de mainstream. Marketeers staan voor tal van uitdagingen, maar zijn ook in verwarring. Zo mogen we volgens IKEA de introductie van een kiphotdog niet zien als handreiking aan groeperingen die geen varkens- of rundvlees eten. Daarentegen adverteert Subway met de halal Mango Chicken Sandwich.

´Dé consument bestaat niet´ van René Romer is een prachtig inspiratieboek voor marketeers en ondernemers. Het boek toont een uiterst gevarieerde consumentenmarkt. Je leest onder meer over Simit Sarayı, EFES Bier en Âlâ Dergi Magazine. Maar ook over de manier waarop global brands als Coca-Cola, KFC en British Aiways met culturele diversiteit omgaan.

´Dé consument bestaat niet´ spoort marketeers en ondernemers aan de multiculturele markt met open vizier te betreden. Bestel dit boek nu via www.freemusketeers.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here