Site vergelijkt websites voor aanvraag Turkije visum

0

Vanaf 1 november 2014 is het verplicht om online een visum voor Turkije aan te vragen. Er wordt dan bij aankomst in Turkije geen visa meer verstrekt. Men dient via de officiële website een e-visa aan te schaffen en af te rekenen met Visa of Mastercard. Het is echter niet mogelijk om met iDEAL te betalen. Dit heeft gezorgd voor een stormloop van het aantal websites waar je wel met iDEAL kunt afrekenen. Momenteel staat het aantal op 22 websites.

De bemiddelingskosten bij deze websites kunnen sterk van elkaar afwijken. Bij de goedkoopste website betaal je €20,95.- en bij de duurste betaal je €35,-. Afrekenen kan bij alle websites met iDEAL voor de Nederlandse klanten en voor de Belgische klanten met MisterCash.

Websites waar men persoonsgegevens invult horen een SSL beveiliging te hebben. Het blijkt dat niet alle websites dit ook hebben. Van de 22 websites hebben er 8 geen SSL beveiliging. Volgens de wet persoonsregistratie is deze beveiliging wel verplicht.

Om mensen die via een van deze websites een Turkije visum willen kopen beter te informeren is een vergelijkingssite gelanceerd. Deze kunt u vinden via www.visumvergelijkingturkije.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here