Stichting Kamer van Koophandel Nederland & Turkije geopend

0

Turkije is momenteel een van de snelst groeiende economieën in de wereld en Nederlandse bedrijven zijn een van de top investeerders in die economie. Gezamenlijk met de rijke historie tussen beide landen op het gebied van handel is het proces van internationale handel tussen beide landen enorm gegroeid. Dat heeft geleid tot het initiatief en de oprichting van de Stichting Kamer van Koophandel Nederland & Turkije in Amsterdam.

Het doel van de stichting is dan ook om de internationale handel te stimuleren tussen Turkije en Nederland. Verder willen wij als organisatie zorgen voor een breed netwerk met daarin leden en partners van invloedrijke organisaties op het gebied van deze internationale handel. Een breed netwerk waar allerlei soorten leden, afkomstig uit verschillende sectoren lid van kunnen worden. Het netwerk dient dan als informatiebron maar ook om contacten te kunnen leggen voor iedereen die belangen heeft bij de internationale handel tussen Turkije en Nederland.

Om de internationale handel tussen Turkije en Nederland verder te stimuleren bieden wij diensten aan. Deze diensten zijn bedoeld om bedrijven en dan met name MKB-ers die activiteiten hebben binnen de Turkse economie of die dat in de toekomst willen te ondersteunen. Deze bedrijven kunnen door middel van onze diensten volledig hun kansen benutten die Turkije biedt. Op het moment dat je actief gaat deelnemen aan de Turkse economie dan loop je als bedrijf misschien tegen een aantal problemen op, onze diensten zijn daarvoor de oplossing. Voor nadere informatie betreffende onze diensten kunt u onze website bezoeken www.kvknederlandturkije.nl. Om verdere ondersteuning te bieden worden er volgens planning begin 2014 kantoren geopend in Istanbul en in Izmir.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here