Team Günyar organiseert A1 World Combat Cup

0

All-Fit gym onder leiding van Team Günyar heeft bekend gemaakt het sportevenement A1 World Combat Cup dit jaar op zaterdag 9 april te organiseren. Dit is een van de grootste gala’s van Europa welke plaats vindt in het Indoor sportcentrum aan de Theo Koomenlaan 1 te Eindhoven. Het evenement dat start om 17:00u is een avondvullend programma met 13 A partijen, een King of the ring Wereld titel, 2 Europese titels en 8 B partijen. Ali Günyar zal zelf ook in de ring verschijnen en als houder van meerdere wereldtitels is deze partij zeker de moeite waard. Het volledige programma zal gefilmd worden door Eurosport.

Kickboksen is altijd een sport geweest waarbij belangrijke waarden en normen hoog staan en ook alom gerespecteerd worden. Waarden als gelijkheid, veiligheid, respect en acceptatie staan aan het fundament van de vechtsport en zijn ook begrippen die op deze avond centraal staan.

Behalve Ali Günyar zijn er ook nog een aantal grote vechters aanwezig tijdens het evenement. Om maar een aantal namen te noemen: Fadi Merza, Ilias el Hajoui, Fikri Ameziane, Angelo Wilkes, Marc de Bonte, Mohamed Medhar en vele anderen. Ali Gunyar zegt hierover “we willen met onze toppers Eindhoven op kaart zetten en de bezoekers die komen een onvergetelijke avond bezorgen”.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here