Toprak Yalçiner vertrekt uit Goede tijden, slechte tijden

0

Toprak Yalçiner vertrekt uit Goede tijden, slechte tijden. De Nederlandse actrice van Turkse afkomst, die dit nieuws zeven weken geheim hield, gaat zich op andere dingen storten, vertelt ze aan desk bij RTL Boulevard.

‘Ik ga weg’, onthult Toprak. ‘Het is altijd een bitterzoet gevoel. Mijn collega’s zijn superlief en daar wil je eigenlijk niet weg. Maar na gesprekken kom je erachter dat het tijd is voor iets anders.’

De actrice staat binnenkort op de planken. ‘Ik ga vanaf september het theater in. Daar ligt mijn hart ook wel heel erg. Ik ga een komediestuk doen.’ En ook na het theaterstuk heeft Toprak al plannen. ‘Vanaf 2015 moeten we BNN in de gaten houden’, zegt Yalçiner mysterieus.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here