Tunahan Kuzu lijsttrekker volgende verkiezingen

0

Afgelopen zaterdag was de officiële opening van het nieuwe partijbureau van DENK. Tijdens deze opening werd ook de nieuwe lijsttrekker van DENK geïntroduceerd: Kamerlid Tunahan Kuzu zal zijn die bij de volgende Tweede Kamerverkiezingen in 2017 de partij DENK zal aanvoeren als lijsttrekker en partijleider.

Het partijbureau werd geopend door de aanwezige leden van DENK. Er werd een lang turquoise lint uitgerold waarvan de leden ieder een stuk konden afknippen. DENK-Kamerlid Selçuk Öztürk vroeg iedereen hier een wens op te schrijven en in het pand op te hangen.

Na deze opening hield DENK-Kamerlid Selçuk Öztürk een speech die ondersteunt werd door creatieve video’s van DENK, het partijbureau en uiteindelijk een video van partijleider Tunahan Kuzu waarna hij officieel geïntroduceerd werd als de nieuwe lijsttrekker van DENK.

Partijleider Tunahan Kuzu vertelde over de toekomst van DENK. In zijn speech beloofde hij te strijden voor meer rechtvaardigheid, gelijkwaardigheid en solidariteit in de maatschappij. Om deze belofte tastbaar te maken is het ‘Plakkaat van Verbinding’ geïntroduceerd. Dit is een verklaring die staat voor een Nederland van verbintenis, opgesteld naar voorbeeld van het ‘Plakkaat van Verlatinghe’ uit 1581. DENK gaat er bij de volgende Tweede Kamerverkiezingen in 2017 van uit minimaal 5 zetels te behalen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here