Turkije blaast bestelling Renaults af

6

De Turkse premier Recep Tayyip Erdogan wil niet dat zijn personeel in Franse auto’s rijdt. Het kantoor van de premier heeft een bestelling van 130 Renaults van het type Latitude afgeblazen. Dit naar aanleiding van de diplomatieke rel over de recente Franse wet die het strafbaar stelt volkerenmoord te ontkennen. Dat schrijft De Stentor.

Volgens de krant gaat de order voor de leasewagens nu naar het Amerikaanse Ford. (Bron/Lees verder: De Stentor)

6 REACTIES

  1. Leuk maar moet men dan niet alsnog betalen voor het onrechtmatig ontbinden van een overeenkomst, zo niet dan is het een harde klap voor Frankrijk en anders is het niets meer dan een populistische actie van akp.

  2. Beter ten halve gekeerd dan ten gehele onder. Toch het is jammer voor hun niet voor ons. Turkije heeft niets te verliezen geld? wat is geld? Er zijn ook andere belangrijke zaken in de wereld. vind ik hoor.

  3. Leuk die economische sancties, maar de kern blijft dat er sprake is van een “illegale wet” aangenomen door non-academicus Sarkozy…Waar zijn de Turken met een juridisch achtergrond die dit aanvechten? We hebben niets aan micro-acties,sanctietje hier sanctietje daar… het gaat om het groter geheel…

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here