Turkije centraal op Nederlands IJsbeelden Festival

0

Turkije staat centraal op het Nederlands IJsbeelden Festival in Zwolle dat nog tot en met 7 februari 2016 geopend is. Dit festival is het grootste en meest spectaculaire winterevenement dat ooit in Nederland is gehouden en Turkije neemt daar een vooraanstaande plek in. Te zien zijn Pamukkale, de bibliotheek van Efeze, de Sultanahmet Moskee en ook het sprookjesachtige Cappadocië zijn indrukwekkend uitgebeeld in ijs en sneeuw.

Maar er is nog veel meer te zien op dit festival met de titel “Journey through a Frozen World”: adembenemende ijssculpturen van de beste ijskunstenaars uit de hele wereld, imposante themawerelden en heel veel sneeuw-, ijs- en winterplezier voor jong en oud. En dat allemaal in een betoverende wereld van kraakhelder ijs en glinsterende sneeuw.

Speciaal voor jou is er een kortingscode (KORT50) die ingevuld kan worden op de website www.ijsbeelden.nl/tickets. Met deze code ontvangt de bezoeker twee kaarten voor de prijs van één. Uiteraard wordt er ook Turkse thee en Baklava geserveerd 😉

[FOTO: De Sultanahmet Moskee op het Nederlands IJsbeelden Festival]

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here