Turkse Bondscoach zwijgt over toekomst

1

Guus Hiddink weigert om voorlopig over zijn toekomst te gaan praten. De Nederlander is momenteel bondscoach van Turkije en speelt vandaag met zijn team tegen België. In de aanloop naar het duel weigerde hij gisteren in te gaan op speculaties over een toekomst bij Ajax of Chelsea. Hiddink wordt voortdurend in verband gebracht met Chelsea, maar wilde niet over een mogelijk trainerschap bij de Engelse club praten.

“Ik werk met veel plezier bij deze goed georganiseerde federatie. Ik kan uren vragen beantwoorden over speculaties en geruchten, maar dat doe ik niet, want we zijn hier voor de wedstrijd tegen de Belgen. Bovendien is de teamprestatie van morgen veel belangrijker dan mijn persoonlijke toekomst,” zei Hiddink over zijn baan bij de Turkse bond.

Het duel tussen België en Turkije heeft geen decisief karakter wat betreft kwalificatie voor het EK. Voor de positie van Guus Hiddink wel. Een zege van België zou de Turken, de huidige nummer drie in groep A, in grote onzekerheid brengen. Het gat met nummer twee België zou in dat geval (met nog vier duels te gaan) zes punten bedragen. Daardoor zou de positie van bondscoach Hiddink onder druk komen te staan schrijft Goal.com.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here