Turkse Cinema centraal bij Rode Tulp Film Festival

0

Van 2 t/m 4 juni presenteert het Rode Tulp Film Festival voor de vierde keer het beste van de hedendaagse Turkse Cinema in Natlab door Plaza Futura. Het thema van het filmfestival dit jaar is ‘gedwongen migratie’, een actueel en belangrijk onderwerp voor Turkije en de hele wereld. Het filmfestival wordt op 2 juni geopend met een concert van zangeres en pianiste Karsu Dönmez in onze podiumzaal.

Met haar sensuele stem en bevlogen pianospel, gegoten in een prachtig jazz repertoire, behoort Karsu tot één van de meest spraakmakende muzikanten van Nederland. Speciaal in het kader van het festivalthema maakte Karsu een bijzondere selectie uit haar repertoire voor deze avond. Aansluitend aan het concert worden twee films vertoond: Blue Bicycle en Entanglement. Wanneer u het concert bezoekt krijgt u korting op deze films. Deze combitickets zijn verkrijgbaar bij onze receptie.

Tijdens het festival staat in onze foyer een petit bazaar met stalletjes met o.a. Turkse souvenirs en etenswaar en op zaterdag serveren wij in ons café een Turkse brunch. Plaatsen voor deze brunch zijn beperkt dus als u zeker wil zijn van een plekje kom dan op tijd!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here