Turkse subtopper Mersin Idman Yurdu oefent tegen PEC Zwolle

0

Het Turkse Mersin Idman Yurdu is op oefencampagne in Nederland en oefent op 21 juli in Hattem tegen bekerfinalist PEC Zwolle. Mersin werd afgelopen seizoen 7de in de Turkse Superliga en greep daardoor evenals PEC Zwolle net naast het Europees voetbal. De selectie bestaat voornamelijk uit Turkse spelers waaronder Servet Çetin en Oktay Delibalta. Verder staan de oud-Fc Twente doelman Nicolai Michailov en de Boliviaanse international Pedriel Suárez er onder contract.

PEC Zwolle trok recentelijk topschutter Lars Veldwijk van Nottingham Forest aan. Verder komt de bekerfinalist met bekende namen als Ron Jans, Bram van Polen, Ben Rienstra, Mustafa Saymak en Stef Nijland naar Hattem. Behalve een spannende wedstrijd tussen twee teams die aan de vooravond van hun competitie staan, is er alle gelegenheid voor foto’s en handtekeningen. Ook wordt er een grote loterij georganiseerd met prijzen als een midweek op vakantiepark Molecaten en een gesigneerd PEC-shirt.

De verwachting is dat naast de vele trouwe PEC Zwolle fans de wedstrijd een groot aantal Turks-Nederlandse toeschouwers trekt. Mersin staat namelijk bekend als een sterk team dat in de competitie clubs als Galatasaray en Fenerbahce goed partij biedt. v.v. Hattem heet dinsdag 21 juli iedereen van harte welkom op sportpark het Achterveen in Hattem. Kaartverkoop begint om 18:00 uur, aanvang van de wedstrijd is 19:30 uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here